reklama
izabelafranca
Aktywna w BB
Dziękuję, ❤ oby tylko już nic się nie wydarzyło w związku z tym żółtkiem, ale chyba już do konca będę miała je w głowie.Widzisz kochana mówiłam że wszystko będzie dobrze bardzo się cieszę jest zarodek i serduszko niech zdrowo rośnie
Asiaxz
Fanka BB :)
Na pewno to się wszystko wyrówna i będzie dobrze. Teraz tylko żeby ta kolposkopia wyszła ok. I będzie superDziękuję, ❤ oby tylko już nic się nie wydarzyło w związku z tym żółtkiem, ale chyba już do konca będę miała je w głowie.
jasani
A był zmierzony pęcherzyk żółtkowy?Dziękuję, ❤ oby tylko już nic się nie wydarzyło w związku z tym żółtkiem, ale chyba już do konca będę miała je w głowie.
izabelafranca
Aktywna w BB
No właśnie znowu nie i nie kazał na niego patrzeć omija jego temata w porównaniu do zarodka to jakieś 7mm ma, co mnie cały czas martwi.A był zmierzony pęcherzyk żółtkowy?
jasani
A masz może zdjęcie?No właśnie znowu nie i nie kazał na niego patrzeć omija jego temata w porównaniu do zarodka to jakieś 7mm ma, co mnie cały czas martwi.
izabelafranca
Aktywna w BB
Nie widać go dobrze, ale jest cały czas sporyA masz może zdjęcie?
Załączniki
izabelafranca
Aktywna w BB
Nie widać go dobrze, ale jest cały czas sporyA masz może zdjęcie?
izabelafranca
Aktywna w BB
No i zapomniałam zapytać dziś, czy już się umawiać na niąNa pewno to się wszystko wyrówna i będzie dobrze. Teraz tylko żeby ta kolposkopia wyszła ok. I będzie super
reklama
Asiaxz
Tak umawiaj się bo nie wiadomo jakie terminy ja to już dziś cały dzień czytam o tych cinach tak boję się tego badania bo to się zadecyduje czy będę mogła mieć więcej dzieci ale najważniejsze żebym malutka donosiła jak najdłużej żeby chociaz te 2,5 kg miałaNo i zapomniałam zapytać dziś, czy już się umawiać na nią