reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spory pęcherzyk żółtkowy brak zarodka

Tak umawiaj się bo nie wiadomo jakie terminy ja to już dziś cały dzień czytam o tych cinach tak boję się tego badania bo to się zadecyduje czy będę mogła mieć więcej dzieci ale najważniejsze żebym malutka donosiła jak najdłużej żeby chociaz te 2,5 kg miała
Będzie wszystko dobrze z tą szyjka i teraz i później, ja póki co przestałam czytać o tych cytologiach, bo nie wiem jak to potoczy się wszystko i nie chce się nakręcać i płakać po nocach przez to wszystko 😔

reklama
Będzie wszystko dobrze z tą szyjka i teraz i później, ja póki co przestałam czytać o tych cytologiach, bo nie wiem jak to potoczy się wszystko i nie chce się nakręcać i płakać po nocach przez to wszystko 😔
Ja już przeczytalam chyba wszystkie możliwe strony i o cinach i o niewydolnosci i wniosek jest jeden każdy organizm jest inny i nie warto się kierować czyjąś historią chcąc nie chcąc musimy zaufać lekarzom

Dziewczyny jesteście super , na pewno będzie wszystko dobrze. Strach zawsze będzie to już chyba nieodłączny element ciąż , po przejściach ..ściskam Was 🥰 ja czekam na owulację aby zacząć działać :)

Dziewczyny jesteście super , na pewno będzie wszystko dobrze. Strach zawsze będzie to już chyba nieodłączny element ciąż , po przejściach ..ściskam Was 🥰 ja czekam na owulację aby zacząć działać :)
Trzymam kciukasy za owoce tych działań ❤ ja jutro kolejna wizyta, tym razem u innego doktorka. 🥺 aż się trzęsę co zobaczę 🥺

reklama
Jejku kochana nie płacz , ja myślę że dzidziol zrobi Ci niespodzianke i okaże się że pięknie rośnie🥰

Do góry