tylko, ze ja go karincia nigdy samego nie zostawiam w nim; a on tez eksperymentuje i sie podnosi do pionu ;-)
moja tez experymentuje,ale zawsze mimo tego ja zapinam,nigdy nie zostawiam jej nie zapiętej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko, ze ja go karincia nigdy samego nie zostawiam w nim; a on tez eksperymentuje i sie podnosi do pionu ;-)
Fajny ten bujaczek tylko jak juz piszesz ze mu nozki wisza to juz sie nie oplaca go kupowac. Ja wlasnie chcem cos nabyc nowego ale zeby byl juz taki na bobasa od 5 miesiecy na troszke dluzej. Nie wiem tylko czy cos takiego dostane...olenka tu jest link do naszego bujaczka H4789 Leżaczek -Bujaczek Fisher Price !!!!! (868948971) - Aukcje internetowe Allegro . juz mu nozki zaczynaja wystawac i nie przypinam go pasami;-)
I tez radze przypinać dzieci - mojej straszej córki raz w wózku nie zapięłam w szelki (miała kolo 6 mcy, już siedziała) i weszłam do domu coś zabrać i w tym momencie wyleciała mi z wózka. Myślałam, że zawału dostanę, ale na szczęście nic się nie stało.