reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śpij kochanie , regulowanie trybu dnia naszych maluszków

reklama
Moja też przed zaśnięciem trze oczka i nos i do tego głośno mruczy.
Czy wasze maluchy też machają łapkami jak są podniecone czymś? Bo lalunia jak zacznie trzepać to mam wrażenie, że zaraz odfrunie :)

Mój też i rączkami i nóżkami macha :tak:
A najgorzej jak to sie dzieje w wanience :-D
Śmieję się że niedługo w pelerynie będę Go kąpała ;-):-p

Moja też przed zaśnięciem trze oczka i nos i do tego głośno mruczy.
Czy wasze maluchy też machają łapkami jak są podniecone czymś? Bo lalunia jak zacznie trzepać to mam wrażenie, że zaraz odfrunie :)
Dokladnie,moja tez tak macha i nozki jeszcze do tego dochodza,no i wyglada to tak jak by chciala pobiegac...hi,hi....a w wanience tez panna niezle daje:-D

To chyba standard w takim razie bo moja tez trze oczka jak jest spiaca. Ja staram sie zabierac jej raczki od oczu bo doslownie rozszerza sobie powieki i pcha palce do oka i wtedy zazwyczaj sie poplacze bo ja zaboli. Daje jej do raczki pieluche tetrowa albo takiego przytulaczka do usypiania no i koniec tarcia oczu wtedy :)
Oprocz tego machanie raczkami a raczej walenie nimi o podloze jest na porzadku dziennym no i jeczenie i mruczenie przy zasypianiu zawsze:)

olenka tu jest link do naszego bujaczka H4789 Leżaczek -Bujaczek Fisher Price !!!!! (868948971) - Aukcje internetowe Allegro . juz mu nozki zaczynaja wystawac i nie przypinam go pasami;-)
To radzę Ci zacząć przypinac pasami bo ja tez dość długo nie przypinałam aż tu raz
Adrianek sobie spadł z leżaczka :szok:
Nigdy aż tak się nie ruszał a tu nagle :szok:
Nic się nie stało bo przy leżaczku miałam rozłożony taki jakby materacyk ale od tamtej pory cały czas zapinam Adrianka :tak:

reklama
Do góry