Malbertka to Twoja Ala ma swoje łóżeczko w Waszym pokoju czy w oddzielnym? I jak tak poukłada swoje zabaweczki to w swoim łóżeczku nie uśnie?
nie, nie uśnie - połozy się zamknie oczy, udaje ze śpi - pół minuty i się rechota i chce wyjść
- chyba ze jest na maxa zmeczona po basenie czy coś, no ale na takie zmeczenie nie moge sobie pozwolić, bo to dopiero o 24 ją ogarnia, a ona musi wczesniej isc spac, bo rano ją do żłoba budzę...
Moja śpi w dzien tak 2 - 2,5 h
I zauwazyłam ze jak jej się zdarzy, że wczesniej uśnie czyli tak po 19 to gorzej śpi i włansie tak sie wierci, a jak później po 21 to nocka jest super, tyle że o 7.30 sama się nie obudzi i musze ją zaspaną ubierac itd.
kurde, to niby fajnie ze on nie chce do Waszego. Bo przecież ogromna część rodziców włansie ma duze problemy z przeniesieniem maluchów do ich łóżeczek. No ale coś mu nie pasi...może ziarenko grochu hehehe moze coś z otoczenia?inny materacyk czy jak?No to dzis kolejena noc Olafka budzenia sie z płaczem i wołania mame do siebi! i znowu chęc zabrania go do naszego łozka a on protestował nam ze on woli u siebie hmm ale wygrałam sposobem zabrałam go do nas i lepiej spał nie budził sie co 5 minut !