Alkaa
Fanka BB :)
Właśnie, daj znać co u Ciebie <3
I jak sytuacja autorko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak sytuacja autorko?
IdetycznieJa byłam w 9 tc, na wizycie okazalo sie ze nie ma akcji serca, wtedy lekarz zlecił mi zrobic bHCG i oznaczyć po 48h, jeśli spada znaczy że ciaza obumarła, moja była na poziomie 38 tys a po 48h spadła do 36 tys i to było potwierdzeniem obumarłej ciąży. To mój przykład, jeśli spada beta niestety nie oznacza to nic dobrego Bardzo mi przykro. Jakbyś chciała o coś zapytać to pisz śmiało.
Przykro mi mam nadzieję, że już troszkę lepiej się czujesz <3Idetycznie
Miałam nawet te same wartości ...
Ja już doświadczona w bojach - chodź ten trzeci raz już mówię dobra wysoka beta będzie dobrze a tu dalej nic. ;-) ja już podejmuje na nowo rękawice bo już 4Przykro mi mam nadzieję, że już troszkę lepiej się czujesz <3
O rany julek, to jeszcze bardziej mi przykroJa już doświadczona w bojach - chodź ten trzeci raz już mówię dobra wysoka beta będzie dobrze a tu dalej nic. ;-) ja już podejmuje na nowo rękawice bo już 4
Msc po
W czwartek ginekolog stwierdził obumarcie ciąży w 7tyg, wypisał mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.Właśnie, daj znać co u Ciebie <3
Bardzo mi przykro ja pomimo tamtej sytuacji jestem teraz w 16tc, boję się ale jestem dobrej myśli - czego życzę też Tobie. Dużo dużo siły Kochana. Mam nadzieję, że masz wsparcie.W czwartek ginekolog stwierdził obumarcie ciąży w 7tyg, wypisał mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.
Dzisiaj rano przyjechałam do szpitala, sądziłam, że mnie nie przyjmą (bo majówka, brak lekarzy itd), wzięli mnie od ręki.
Po rejestracji odrazu badanie ginekologiczne, podanie jednej tabletki na zmiękczenie i poszerzenie macicy, jednak nie pojawiło się krwawienie. Po ok 3h podali mi drugą tabletkę. Wystąpiło lekkie krwawienie. Dokładnie od 2h jestem po zabiegu. Chwilami ból podbrzusza jest nie do zniesienia. Jest szansa, że jeszcze dzisiaj późnym wieczorem wyjdę do domu...
To co kobiety muszą w życiu przejść jest nie do opisania..
Dzięki dziewczyny, że pamiętałyście o mnie
Pomimo tego, że staram się o tym nie myśleć i nie zadręczać głowy pytaniami - dlaczego? To to i tak wraca i siedzi w głowie. Niestety to trzeba przeżyć..Bardzo mi przykro ja pomimo tamtej sytuacji jestem teraz w 16tc, boję się ale jestem dobrej myśli - czego życzę też Tobie. Dużo dużo siły Kochana. Mam nadzieję, że masz wsparcie.
Mam dokładnie tak samo 9 tydzień beta 40 tys po 48 h spadła do 37. Tydzień temu zarodek 4mm . We wtorek USG decydujące czy myślisz że to już koniecJa byłam w 9 tc, na wizycie okazalo sie ze nie ma akcji serca, wtedy lekarz zlecił mi zrobic bHCG i oznaczyć po 48h, jeśli spada znaczy że ciaza obumarła, moja była na poziomie 38 tys a po 48h spadła do 36 tys i to było potwierdzeniem obumarłej ciąży. To mój przykład, jeśli spada beta niestety nie oznacza to nic dobrego Bardzo mi przykro. Jakbyś chciała o coś zapytać to pisz śmiało.
Mam dokładnie tak samo 9 tydzień beta 40 tys po 48 h spadła do 37. Tydzień temu zarodek 4mm . We wtorek USG decydujące czy myślisz że to już koniecJa byłam w 9 tc, na wizycie okazalo sie ze nie ma akcji serca, wtedy lekarz zlecił mi zrobic bHCG i oznaczyć po 48h, jeśli spada znaczy że ciaza obumarła, moja była na poziomie 38 tys a po 48h spadła do 36 tys i to było potwierdzeniem obumarłej ciąży. To mój przykład, jeśli spada beta niestety nie oznacza to nic dobrego Bardzo mi przykro. Jakbyś chciała o coś zapytać to pisz śmiało.