reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

Ja to z kolei mam taki problem, ze ja mam zawsze duzo snow, nieraz sa bardzo dziwne, nieraz bardzo realne i nieraz po przebudzeniu musze sie zastanowic czy to byl sen czy real! Nieraz to jest bardzo trudne...

reklama
U mnie ze snami jest tak jak u Renee-praktycznie nic nie pamietam lub mi sie nie sni. Duzo mi sie snilo gdy bylam w ciazy, ale to zazwyczaj byl porod lub wyobrazenie dziecka ;-)

Podobno tak jest,ze gdy po przebudzeniu spojrzy sie w okno,to od razu zapomina sie,o czym sie snilo. :szok: :tak: Ja dzis wiem,ze mialam sny,ale spojrzalam w okno i serio zapomnialam o czym snilam! :-D :szok: :tak:

Mnie też śnił się seks i to nie z mężem.Zaczynaliśmy się kochac do pokoju zajrzał Janusz coś mi powiedział i wyszedł ja za nim zamknełam drzwi i kochaliśmy się dalej.Chyba jestem spragiona ale podświadomie bo w rzecywistości mało mam ochoty i niewiem czy to nie przez tabletki więc je zmieniam.

A mi sie dzis snilo,ze Zuzia miala te swoje 4,5 miesiaca,no i siedzialysmy sobie w Naszym nowym pokoiku. I nagle ... Zuzia wstala z podlogi - tam lezac na kocyku bawila sie pod swoim "BabyGym" i ... zaczela isc w moja strone! :szok: Co za sen! :szok: :-p To pewnie przez te ostatnie rozmowy tutaj o tym,jak to szybko niektorzy zaczynaja chodzic,ale bez przesady. :-p Jeszcze dobrze nie siedzi,a juz chodzic mialaby zaczac? Hihihi. :-D

AGUTKU sniłaś mi się wczorajszej nocy.... uwaga....
urodziłaś drugą córkę, imienia nie pamiętam, chyba Agnieszka??:confused:
hmmm.. chyba za bardzo o córeczce zaczynam myśleć, tylko czemu śniło mi się że Ty urodziłaś córkę:baffled:

AGUTKU sniłaś mi się wczorajszej nocy.... uwaga....
urodziłaś drugą córkę, imienia nie pamiętam, chyba Agnieszka??:confused:
hmmm.. chyba za bardzo o córeczce zaczynam myśleć, tylko czemu śniło mi się że Ty urodziłaś córkę:baffled:
A ojca nie widziałaś w tym śnie:confused:, bo ja bym obstawiała R.;-):-p:-D:cool2:

reklama
Agutku no wiesz teraz to mi przykro, to ja tu piszę, jaki piękny sen mi się wyśnił z Tobą w roli "głónej" a Ty że plotkuje...:-:)szok::no:

Do góry