reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sny

Ja mialam dzis same glupie sny,gdy tylko chociaz na chwile udalo mi sie przysnac. :mad:
Najpierw byl sen o karmieniu Zuzanki. Byla sliczna! :D Takie miala ciemne wloski i taka malusia byla,jeju jeju. :D No i nie moglam jej nakarmic,ani jedna piersia,ani druga,bo sutki robily mi sie jakies wklesle,a gdy juz sie wysunely,Ona nie umiala ich zlapac. :( Probowalam butelka i tez nic... Tylko spala i spala... Tak sie wystraszylam,ze az sie obudzilam...
Drugi sen,dotyczyl <cenzura>... Spotkalam sie z nim i on wtedy zadzwonil do swojej nowej dziewczyny,zeby ja poinformowac o tym,ze bedzie mial Dzidzie i ze bedzie musial placic alimenty... Ale,gdy spytal sie jej przez telefon,czy moze sie do czegos przyznac,to ona go zbyla tlumaczac sie,ze teraz nie chce go sluchac,bo musi sie uczyc do poprawek,haha. :p Powiedzial,ze ewentualnie moze nas odwiedzic w grudniu...

Jak to dobrze,ze to tylko sny... ::)

reklama
Ja wstyd przyznac jestem tak spragniona seksu że co noc mi się śni i to zawsze z mężem. Żeby jeszcze jakieś urozmaicenie jakieś było i kto inny ;) :p

noc dziwna, sen okropny :(
śniła mi sie Zuzia że leżała w łóżku,spała i była cała we krwi, takiej ostroczerwonej. Miała tą krew w ustach i pod powiekami i wokół niej też byla. Wiem jednak ze na pewno zyla. Musze sprawdzić co to znaczy.

mi też się krew śniła, zabiłam w śnie kota na balkonie mopem, potem roznosiłam krew tym mopem po podłogach w mieszkanie, paskudny sen brrrrrrrrrrrrrr
potem śniło mi się, że rozmawiam z Mężem po niemiecku o wyborach Miss Świata,
same głupoty

Dzis snilo mi sie,ze bylam juz po porodzie w domku,ale bez Zuzanki,bo okazalo sie,ze ma zoltaczke II stopnia (he? :p ),a jak spojrzalam na swoj dol brzucha,to byl caaaaaly w ogromnych rozstepach,masakra,co za widok! :o
Straszny sen. :p

Jejciu ja wreszcie po obudzeniu pamiętam co mi sie śniło ;D . Seks z jakimś przystojnym kolesiem. Potem w kolejnym śnie z własnym męzem, aż głupio przyznac że z tym pierwszym było przyjemniej. :p ;) Sniły się tez schody ze po nich wchodziłam , a to dobrze znaczy :laugh: . I duży zdrowy podgrzybek. Grzyby niby choroba , ale ja sobie tłumaczę że był zdrowy ;) więc może on i te schody oznaczają że niedługo urodzę duże i zdrowe dziecko.

A mi dziś śniło się jak rodziłam Dzidziusia: parłam i parłam i wyprzeć nie mogłam. Mam nadzieję, że ten sen spełni się na odwrót, czyli urodze po góra dwóch parciach ;)

reklama
Mnie dziś że obudziłam się rano i miałam prawie płaski brzuch,ale dziecka jeszcze nie urodziłam,tylko niby zeszła tak nisko.( wczoraj przymierzała spodnie sprzed ciązy patrzyyłam ile mi brakuje do zapiecia). Potem że mój mąz zaczął nosic obrączkę. A on nawet nie wie gdzie ją położyłam.

Do góry