reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

hmm a ja joz snow nie miewam bo malo spie:)
ale mam takie cos jak sie budze ze szukam malego pod koldra bo usnelam pzy karmieniu i boje sie ze sie dusi ale po chwili widze ze lezy sobie w łozeczku;;)

reklama
A mi sie dzis snilo,ze mam wielki brzuch i jestem w szpitalu,bo czas rodzic! :szok: Dostalam jakis zastrzyk w tylek rozkurczajacy,az myslalam,ze mi dupsko peknie,tak mi mocno go wbili. :szok:
Pozniej wstalam z lozka z tym wielkim brzucholem,przeszlam w szlafroku :szok: przez las i bylam juz w domku. Patrze na neta,a tam wiadomosc,ze jakis lekarz mial wypadek samochodowy. To wlasnie ten facet,ktory mial mi odbierac porod! :baffled: Patrze na jego fote,a to normalnie ... Bruno z "Na dobre i na zle"! :szok: :laugh2: :szok: :laugh2: :szok: :laugh2:
No,ale nie wiem,czy i kogo urodzilam,bo Zuzia sie przebudzila,bo juz bylo rano. :-p Opowiadalam mamie o tym,a ona no,ze co? Przeciez moge rodzic! :szok: :laugh2: Ale ja narazie nie chce. :-D Chce miec swoja Zuzinke tylko (przynajmniej teraz :-D ),no a poza tym sama sobie Bejbusia nie zrobie. :-p ;-)

Rany ale Ty masz sny:baffled: ... no nieżle , ja jestem taka padnięta , że nawet snów nie mam :-D włosów też już prawie nie mam :-D:-D:-D:baffled:

Adasiu,u mnie wlosow tez prawie brak. :baffled: :-p A co do snow,to normalnie masakra,jakie ostatnio je miewam! :szok: :baffled: Nawet jakies calusy i sex mi sie snil,haha! :laugh2: :-D :szok: :zawstydzona/y: Dobrze,ze nie z <cenzura>. :-p

Agutko no sny to Ty miewasz rewelacyjne :-D

Ale moja mama nie jest gorsza, opowiadala mi wczoraj co Jej sie przysnilo. Snilo JEj sie ze urodzilam drugie dziecko, a Oliwka byla taka malenka jak teraz (hmmm ciekawe jak ja to zrobilam tak szybko :confused: :-D ). I moj maz mnie zostawil bo okazalo sie ze to dziecko to druga dziewczynka a on chcial miec niby syna. Tesciowie tez sie wyprowadzili z tego powodu z domu i ja zostalam sama, zaraz po porodzie z dwojka takich maluszkow. Oj ta moja mama :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:

AGUTKA - myślę ,że przez te sny to Twoje ciało się dopomina sexu ;-):-D to tak jakoś podświadomie wychodzi ;-)

Agutko zgadzam sie z Adasia, poporstu potrzebujesz chłopa! ;-) :-D
A co do snu mojej mamy, to wiem ze sie nie sprawdzi fakt ze mnie moj grzesiu zostawi bo on jest kofffany :tak: i jest mu jedno czy corka czy syn, a ja to hcyba chcialabym druga coreczke, bo dziewczynki sa takie slodziutkie :-) choc z drugiej strony teraz gdy bylam w ciazy to baaardzo chcialam syneczka, mial byc Igorek tak jak u Adasi a tu prosze..kobita! :laugh2:

reklama
Agutko zgadzam sie z Adasia, poporstu potrzebujesz chłopa! ;-) :-D
A co do snu mojej mamy, to wiem ze sie nie sprawdzi fakt ze mnie moj grzesiu zostawi bo on jest kofffany :tak: i jest mu jedno czy corka czy syn, a ja to hcyba chcialabym druga coreczke, bo dziewczynki sa takie slodziutkie :-) choc z drugiej strony teraz gdy bylam w ciazy to baaardzo chcialam syneczka, mial byc Igorek tak jak u Adasi a tu prosze..kobita! :laugh2:
Luczynko ja ze wzgledu na męża mogłabym mieć następnego synka, ale podświadomie to chyba jednak wolałabym drugą córeczkę:tak: . Mi na szczęście nie śnią sie ani potencjalne ciąże ( chociaż mogłabym juz byc kolejny raz w ciąży), ani sex:-D :laugh2: :-D :laugh2: . Podobno wszyscy śnią tylko większośc ludzi nie pamięta co i ja chyba do tych osób należę, bo rzadko kojarzę że mi sie coś śniło:-D

Do góry