reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
U mnie na szczęśvie mogę juz powiedzieć sny się nie sprawdzaja.
Hurrrrrraaaa! Ufff. ;-)
ja też w sny nie wierzę, ale zawsze jak śniły mi się zęby, wypadające , ruszające, krwawiące to mama mówiła , że to na chorobę lub śmierć w rodzinie, brrrrrrrrrrrrr...
no i w niedzielę śniło mi się , że wszystkie mi się ruszają, i bałam się że zaraz wypadną.
No i co? no i w poniedziałek wieczorem byłam już zasmarkana po pas, teraz kuruję się czosnkiem
no i w niedzielę śniło mi się , że wszystkie mi się ruszają, i bałam się że zaraz wypadną.
No i co? no i w poniedziałek wieczorem byłam już zasmarkana po pas, teraz kuruję się czosnkiem
M
mamamarcela
Gość
A mi już kilka razy się śniło, że Marcel sam chodził:-):-)
a z tymi zębami to prawda, mi też się sprawdzają takie sny.
a z tymi zębami to prawda, mi też się sprawdzają takie sny.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mi sie Zuzinkowe zabki snily... Ze wyszly nowe... To byla noc z 10/11 teraz... No i 11 (wczoraj) umarla mojego dziadka bratowa. :dull:
M
mamamarcela
Gość
Mi sie Zuzinkowe zabki snily... Ze wyszly nowe... To byla noc z 10/11 teraz... No i 11 (wczoraj) umarla mojego dziadka bratowa. :dull:
Coś w tym jest....
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamomarcela,nom dokladnie... Tylko,ze mi sie pierwszy raz takie cos wydarzylo!
Mojej Mamie ostatnio snila sie psia kupa. A to oznacza kase. No i jakby nie patrzec - sprawdzilo sie. Chodzi o to,o czym pisalam na "Samopoczuciu...".
Mojej Mamie ostatnio snila sie psia kupa. A to oznacza kase. No i jakby nie patrzec - sprawdzilo sie. Chodzi o to,o czym pisalam na "Samopoczuciu...".
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,hahaha! Nie dziekuje.
Podziel się: