aniela0707
Zaciekawiona BB
Zastanawiam się czy wiele matek poza mną ma też takie poczucie ,że życie przelatuje jej między palcami przez brak czasu dla siebie ?Ogólnie nie planowałam ciąży ,ale jak się dowiedziałam to w sumie się ucieszyłam ,że niedługo będę mieć swoją kruszynkę ,ale przez to musiałam całkiem zmienić plany na życie zawsze byłam taką osobą ,która uwielbiała mieć poczucie wolności ,niezależności .Zawsze chciałam być taką kobietą ,która niczego się nie boi i dlatego też nie chciałam brać na siebie dużej odpowiedzialności ,aby mieć zawsze wolność wyboru ,polegać tylko na sobie i korzystać z życia na całego …a teraz boję się o wszystko …o to czy dziecku się znowu nie będzie ulewac podczas snu ,nie wiem co ją boli ,nie potrafię sobie poradzić z jej katarkiem ,nie mam nawet czasu na utrzymanie porządku gdzie w domu mieszka nas 7 osób z czg tylko ja jestem w domu ale nie mam siły sprzątać codziennie po tylu osobach i jeszcze zajmować się dzieckiem ,nie spac po nocach .Do tego mój facet odwalił mi numer bo w tamtym tygodniu pisał do jakiejś w sumie obcej mu dziewczyny żeby przyjechała do niego do pracy ,cały ostatni miesiąc o nie mówił jaka jest śmieszna itp. Nie mam czasu żeby się nawet ładnie umalować w ciągu dnia ,odespać kilka nocy a co dopiero przeczytać książkę czy coś rysować …. Mam takiego doła Jeszcze rok temu pewna siebie ,śliczna dziewczyna a teraz …nie dość ze grubsza ,niezadbana to jeszcze zmęczona i od pół roku nie mam ochoty na seks…nie wiem co się ze mną dzieje ..wcześniej wszystko ogarniałam ,mogłam spac 2 godziny a rano pójść do pracy a teraz przy dziecku wymiękam ..czuje się brzydka ,zmęczona i zapomniana bo przez ten rok praktycznie wcale do ludzi nie wychodziłam