reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Moja ginekolog stwierdziła, że wszystko jest Ok 🤷🏼‍♀️ owulacja była. Endometrium Ok. Jakaś niby mała nadżerka z której pobrała wymaz.
Nie wiadomo skąd było to długie plamienie. Mówiła ze tak czasami może być.
Chyba zwariuje od tych starań.

A wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze? Ze jak zajdę w kolejnym cyklu to urodzę bardzo blisko moich urodzin 🙈 ale bym miała prezent.

Kurcze wszystko jest Ok a nie wychodzi..

Ktoś będzie ze mną na czerwcowych kreseczkach? Chyba się odważę…
Ja będę! I to chyba nawet 2 razy 😜 pierwsze testowanie wypadnie chyba na dzień dziecka😁
tez mam dola. Ale musimy się jakoś wspierać.
Cały czas się pocieszam tym ze im później zajdę tym urodzę w cieplejszym okresie 😂🙈
Ooo tak, mi w ogole teraz każdy najblizszy miesiąc sie podoba na urodzenie. Wiadomo bym nie wybrzydzala jakby wczesniej się udało, ale jednak nie marzyłam nigdy np. o listopadzie😜

Ja będę! I to chyba nawet 2 razy 😜 pierwsze testowanie wypadnie chyba na dzień dziecka😁

Ooo tak, mi w ogole teraz każdy najblizszy miesiąc sie podoba na urodzenie. Wiadomo bym nie wybrzydzala jakby wczesniej się udało, ale jednak nie marzyłam nigdy np. o listopadzie😜
No ja raczej nie myslalam o styczniu, ale teraz mam na ten styczeń cholerna nadzieje

Tak.

W ogole przepraszam was ze tu dalej jestem i piszę …
Chyba ciąża Ci padła na mózg, szybko :p

Przecież wszystkie chcemy wiedzieć co się dzieje i trzymamy kciuki najmocniej. Mnie tu wcale nie powinno być, ale jesteście tak wspaniałe, że nie mogę się powstrzymać. Póki nie dostanę bana to będę tu przyłazić. Oczywistym jest, że czekasz z zupełnym przejściem na styczniówki, a gdzieś pisać trzeba. Jestem z Tobą i czekam na piękny przyrost dziś :)

reklama
Do góry