Anka_83
Fanka BB :)
DziękujęMoże tak być trzymam kciuki żeby organizm jak najszybciej się uregulował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęMoże tak być trzymam kciuki żeby organizm jak najszybciej się uregulował
Ja będę! I to chyba nawet 2 razy pierwsze testowanie wypadnie chyba na dzień dzieckaMoja ginekolog stwierdziła, że wszystko jest Ok owulacja była. Endometrium Ok. Jakaś niby mała nadżerka z której pobrała wymaz.
Nie wiadomo skąd było to długie plamienie. Mówiła ze tak czasami może być.
Chyba zwariuje od tych starań.
A wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze? Ze jak zajdę w kolejnym cyklu to urodzę bardzo blisko moich urodzin ale bym miała prezent.
Kurcze wszystko jest Ok a nie wychodzi..
Ktoś będzie ze mną na czerwcowych kreseczkach? Chyba się odważę…
Ooo tak, mi w ogole teraz każdy najblizszy miesiąc sie podoba na urodzenie. Wiadomo bym nie wybrzydzala jakby wczesniej się udało, ale jednak nie marzyłam nigdy np. o listopadzietez mam dola. Ale musimy się jakoś wspierać.
Cały czas się pocieszam tym ze im później zajdę tym urodzę w cieplejszym okresie
No ja raczej nie myslalam o styczniu, ale teraz mam na ten styczeń cholerna nadziejeJa będę! I to chyba nawet 2 razy pierwsze testowanie wypadnie chyba na dzień dziecka
Ooo tak, mi w ogole teraz każdy najblizszy miesiąc sie podoba na urodzenie. Wiadomo bym nie wybrzydzala jakby wczesniej się udało, ale jednak nie marzyłam nigdy np. o listopadzie
Ale styczeń też jest fajny i baaaaardzo trzymam kciuki żeby wyszłoNo ja raczej nie myslalam o styczniu, ale teraz mam na ten styczeń cholerna nadzieje
Tata z grudnia, dziadek - czyli mój tata - z lutego i babcia - mama męża - z końca styczniaAle styczeń też jest fajny i baaaaardzo trzymam kciuki żeby wyszło
Zimowa rodzinka a ty?Tata z grudnia, dziadek - czyli mój tata - z lutego i babcia - mama męża - z końca stycznia
Chyba ciąża Ci padła na mózg, szybkoTak.
W ogole przepraszam was ze tu dalej jestem i piszę …
Ja już po pobraniu, więc czekam razem z TobąTak.
W ogole przepraszam was ze tu dalej jestem i piszę …