reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Ja po wizycie. 5 tydzień, termin na 13.01.23. Pęcherzyk ciazowy i żółtkowy widoczny. Akcja dzieje się w macicy 😀. CMV awidnosc Do zrobienia i do konsultacji z zakaznikiem. Nie kazał panikowac i się tym zamartwiać.

Także muszę skąd uciekać i chciałabym do Was zaglądnąć czasem w odwiedziny.
Dziękuję Wam za wszystko, za kciuki, za wsparcie, za rozwiewanie moich wątpliwości, udzielanie odpowiedzi na czasem może przesadne i zbędne pytania.
Każda z nas ma tutaj jedno marzenie i jego spełnienia Wam życzę. Moje się spełniło, ale przede mną jeszcze dluga i niełatwa droga, ale chce dotrwać w tym do końca. I bede czekać na Wasze kreseczki 😗 trzymajcie się ❤ z przyzwyczajenia na pewno jeszcze będę wchodzić jakiś czas 😉
Powodzenia ❤️🤗🤞

reklama
Ja po wizycie. 5 tydzień, termin na 13.01.23. Pęcherzyk ciazowy i żółtkowy widoczny. Akcja dzieje się w macicy 😀. CMV awidnosc Do zrobienia i do konsultacji z zakaznikiem. Nie kazał panikowac i się tym zamartwiać.

Dziękuję Wam za wszystko, za kciuki, za wsparcie, za rozwiewanie moich wątpliwości, udzielanie odpowiedzi na czasem może przesadne i zbędne pytania.
Każda z nas ma tutaj jedno marzenie i jego spełnienia Wam życzę. Moje się spełniło, ale przede mną jeszcze dluga i niełatwa droga, ale chce dotrwać w tym do końca. I bede czekać na Wasze kreseczki 😗 trzymajcie się ❤ z przyzwyczajenia na pewno jeszcze będę wchodzić jakiś czas 😉
Dużo zdrówka dla Was!❤❤ Trzymaj się Kochana 😘

Dużo zdrówka dla Was i spokojnej ciąży! ❤️

i jak samopoczucie po wizycie?
I jak tam u Ciebie kochana?

Moja ginekolog stwierdziła, że wszystko jest Ok 🤷🏼‍♀️ owulacja była. Endometrium Ok. Jakaś niby mała nadżerka z której pobrała wymaz.
Nie wiadomo skąd było to długie plamienie. Mówiła ze tak czasami może być.
Chyba zwariuje od tych starań.

A wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze? Ze jak zajdę w kolejnym cyklu to urodzę bardzo blisko moich urodzin 🙈 ale bym miała prezent.

Kurcze wszystko jest Ok a nie wychodzi..

Ktoś będzie ze mną na czerwcowych kreseczkach? Chyba się odważę…

reklama
Moja ginekolog stwierdziła, że wszystko jest Ok 🤷🏼‍♀️ owulacja była. Endometrium Ok. Jakaś niby mała nadżerka z której pobrała wymaz.
Nie wiadomo skąd było to długie plamienie. Mówiła ze tak czasami może być.
Chyba zwariuje od tych starań.

A wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze? Ze jak zajdę w kolejnym cyklu to urodzę bardzo blisko moich urodzin 🙈 ale bym miała prezent.

Kurcze wszystko jest Ok a nie wychodzi..

Ktoś będzie ze mną na czerwcowych kreseczkach? Chyba się odważę…
No to dobre wieści 😊 Ja pewnie będę na czerwcowych 🙈 Mam doła, ale jeszcze nie poddaję się 😔

Do góry