reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Moja ginekolog stwierdziła, że wszystko jest Ok 🤷🏼‍♀️ owulacja była. Endometrium Ok. Jakaś niby mała nadżerka z której pobrała wymaz.
Nie wiadomo skąd było to długie plamienie. Mówiła ze tak czasami może być.
Chyba zwariuje od tych starań.

A wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze? Ze jak zajdę w kolejnym cyklu to urodzę bardzo blisko moich urodzin 🙈 ale bym miała prezent.

Kurcze wszystko jest Ok a nie wychodzi..

Ktoś będzie ze mną na czerwcowych kreseczkach? Chyba się odważę…
Ja będę! I to chyba nawet 2 razy 😜 pierwsze testowanie wypadnie chyba na dzień dziecka😁
tez mam dola. Ale musimy się jakoś wspierać.
Cały czas się pocieszam tym ze im później zajdę tym urodzę w cieplejszym okresie 😂🙈
Ooo tak, mi w ogole teraz każdy najblizszy miesiąc sie podoba na urodzenie. Wiadomo bym nie wybrzydzala jakby wczesniej się udało, ale jednak nie marzyłam nigdy np. o listopadzie😜

Ja będę! I to chyba nawet 2 razy 😜 pierwsze testowanie wypadnie chyba na dzień dziecka😁

Ooo tak, mi w ogole teraz każdy najblizszy miesiąc sie podoba na urodzenie. Wiadomo bym nie wybrzydzala jakby wczesniej się udało, ale jednak nie marzyłam nigdy np. o listopadzie😜
No ja raczej nie myslalam o styczniu, ale teraz mam na ten styczeń cholerna nadzieje

Tak.

W ogole przepraszam was ze tu dalej jestem i piszę …
Chyba ciąża Ci padła na mózg, szybko :p

Przecież wszystkie chcemy wiedzieć co się dzieje i trzymamy kciuki najmocniej. Mnie tu wcale nie powinno być, ale jesteście tak wspaniałe, że nie mogę się powstrzymać. Póki nie dostanę bana to będę tu przyłazić. Oczywistym jest, że czekasz z zupełnym przejściem na styczniówki, a gdzieś pisać trzeba. Jestem z Tobą i czekam na piękny przyrost dziś :)

reklama
Do góry