reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
O mamo jakie emocje znów dziś, tylko ja Cię proszę o 14.00 te wyniki, a nie o północy, bo potem spać nie mogę z wrażenia ;)
Noo mam nadzieję, że dzisiaj będą wcześniej :D Pani, która mi pobierała mówiła, że na dzisiaj jakoś mniej osób zapisanych (stwierdziła, że może boją się piątku 13 😁). Także czekam czekam 🤗, ale już się ogromnie stresuje 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja rozumiem, że dziewczyny które mają dwie kreseczki powinny pożegnać się z grupą staraczek, ale tu jesteśmy na miesięcznym wątku "smagane majowym deszczykiem KRESECZKI" więc wg mnie powinnyście tu zostać do końca miesiąca i dodawać nam nadziei, że się uda🤞

Ja rozumiem, że dziewczyny które mają dwie kreseczki powinny pożegnać się z grupą staraczek, ale tu jesteśmy na miesięcznym wątku "smagane majowym deszczykiem KRESECZKI" więc wg mnie powinnyście tu zostać do końca miesiąca i dodawać nam nadziei, że się uda🤞
Ja tylko was nie chce denerwowac bo wiem jak mnie to denerwowało i było mi to trudno czytać. Czuje się jak hipokrytka

reklama
Ja tylko was nie chce denerwowac bo wiem jak mnie to denerwowało i było mi to trudno czytać. Czuje się jak hipokrytka
Jakoś twoja historia dodała mi nadziei❤️ nie wiem dokładnie jak długo się starasz, ale skoro założyłaś wątek to na pewno nie pierwszy cykl i jakoś tak pomyślałam, że może mi też się uda... Choć mój stary zaczyna wymiękać psychicznie🙄 jest zmęczony tematem, ja go rozumiem, bo też co dostaję okres to jestem zmęczona, tylko mi szybko przechodzi, mam nadzieję że jemu też przejdzie😄

Do góry