reklama
KB02
Fanka BB :)
Madriga
O mamo jakie emocje znów dziś, tylko ja Cię proszę o 14.00 te wyniki, a nie o północy, bo potem spać nie mogę z wrażeniaJa już po pobraniu, więc czekam razem z Tobą![]()
KB02
Noo mam nadzieję, że dzisiaj będą wcześniejO mamo jakie emocje znów dziś, tylko ja Cię proszę o 14.00 te wyniki, a nie o północy, bo potem spać nie mogę z wrażenia![]()

Ludmi_mom
@Moonstone, gratulacje!!! 

Właśnie nadrobiłam wątek! Co za radość i chyba niespodzianka, bo tak się zamartwiałas, że nic z tego nie będzie
Trzymam mocno kciuki za kolejne bety i całą ciążę!

Moonstone
Moderator
Bo jak Zazuu krzyczy to nie ma *** we wsi XD@Moonstone, gratulacje!!!Właśnie nadrobiłam wątek! Co za radość i chyba niespodzianka, bo tak się zamartwiałas, że nic z tego nie będzie
Trzymam mocno kciuki za kolejne bety i całą ciążę!
Z
zaz208622
Gość
Ja nigdy nie krzyczę, nie muszęBo jak Zazuu krzyczy to nie ma *** we wsi XD

Agnes4312
Moderator
Ja rozumiem, że dziewczyny które mają dwie kreseczki powinny pożegnać się z grupą staraczek, ale tu jesteśmy na miesięcznym wątku "smagane majowym deszczykiem KRESECZKI" więc wg mnie powinnyście tu zostać do końca miesiąca i dodawać nam nadziei, że się uda

Moonstone
Moderator
Ja tylko was nie chce denerwowac bo wiem jak mnie to denerwowało i było mi to trudno czytać. Czuje się jak hipokrytkaJa rozumiem, że dziewczyny które mają dwie kreseczki powinny pożegnać się z grupą staraczek, ale tu jesteśmy na miesięcznym wątku "smagane majowym deszczykiem KRESECZKI" więc wg mnie powinnyście tu zostać do końca miesiąca i dodawać nam nadziei, że się uda![]()
reklama
Agnes4312
Moderator
Jakoś twoja historia dodała mi nadzieiJa tylko was nie chce denerwowac bo wiem jak mnie to denerwowało i było mi to trudno czytać. Czuje się jak hipokrytka