reklama
KB02
Fanka BB :)
Madriga
O mamo jakie emocje znów dziś, tylko ja Cię proszę o 14.00 te wyniki, a nie o północy, bo potem spać nie mogę z wrażeniaJa już po pobraniu, więc czekam razem z Tobą
KB02
Noo mam nadzieję, że dzisiaj będą wcześniej Pani, która mi pobierała mówiła, że na dzisiaj jakoś mniej osób zapisanych (stwierdziła, że może boją się piątku 13 ). Także czekam czekam , ale już się ogromnie stresujeO mamo jakie emocje znów dziś, tylko ja Cię proszę o 14.00 te wyniki, a nie o północy, bo potem spać nie mogę z wrażenia
Ludmi_mom
@Moonstone, gratulacje!!! Właśnie nadrobiłam wątek! Co za radość i chyba niespodzianka, bo tak się zamartwiałas, że nic z tego nie będzie Trzymam mocno kciuki za kolejne bety i całą ciążę!
Moonstone
Moderator
Bo jak Zazuu krzyczy to nie ma *** we wsi XD@Moonstone, gratulacje!!! Właśnie nadrobiłam wątek! Co za radość i chyba niespodzianka, bo tak się zamartwiałas, że nic z tego nie będzie Trzymam mocno kciuki za kolejne bety i całą ciążę!
Z
zaz208622
Gość
Ja nigdy nie krzyczę, nie muszęBo jak Zazuu krzyczy to nie ma *** we wsi XD
Agnes4312
Moderator
Ja rozumiem, że dziewczyny które mają dwie kreseczki powinny pożegnać się z grupą staraczek, ale tu jesteśmy na miesięcznym wątku "smagane majowym deszczykiem KRESECZKI" więc wg mnie powinnyście tu zostać do końca miesiąca i dodawać nam nadziei, że się uda
Moonstone
Moderator
Ja tylko was nie chce denerwowac bo wiem jak mnie to denerwowało i było mi to trudno czytać. Czuje się jak hipokrytkaJa rozumiem, że dziewczyny które mają dwie kreseczki powinny pożegnać się z grupą staraczek, ale tu jesteśmy na miesięcznym wątku "smagane majowym deszczykiem KRESECZKI" więc wg mnie powinnyście tu zostać do końca miesiąca i dodawać nam nadziei, że się uda
reklama
Agnes4312
Moderator
Jakoś twoja historia dodała mi nadziei nie wiem dokładnie jak długo się starasz, ale skoro założyłaś wątek to na pewno nie pierwszy cykl i jakoś tak pomyślałam, że może mi też się uda... Choć mój stary zaczyna wymiękać psychicznie jest zmęczony tematem, ja go rozumiem, bo też co dostaję okres to jestem zmęczona, tylko mi szybko przechodzi, mam nadzieję że jemu też przejdzieJa tylko was nie chce denerwowac bo wiem jak mnie to denerwowało i było mi to trudno czytać. Czuje się jak hipokrytka