Moonstone
Moderator
To zależy, ale bezpieczniejszy jest 10 dpoA to ile musi być? Ja w sobotę będę 9dpo i myślałam, że luz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy, ale bezpieczniejszy jest 10 dpoA to ile musi być? Ja w sobotę będę 9dpo i myślałam, że luz
Kochana, na własnym przykładzie radzę, poczekaj do terminu miesiączki może będzie zaskoczenie. Bardzo Ci tego życzęJa miałam testować jutro ale nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj. Nie widać nawet cienia cienia.. Jutro powinnam dostać @ i wszystko wskazuje na to że przyjdze
jak ktoś ma w 100% pewność kiedy była owulacja to nie musi czekać do terminu miesiączkiKochana, na własnym przykładzie radzę, poczekaj do terminu miesiączki może będzie zaskoczenie. Bardzo Ci tego życzę
Ale to 10 dpo to by z przyzwoitości wypadało?jak ktoś ma w 100% pewność kiedy była owulacja to nie musi czekać do terminu miesiączki
tak 10 dpo brzmi bardzo mądrze.Ale to 10 dpo to by z przyzwoitości wypadało?
A jak wyliczyć termin miesiączki jeśli wcześniej byłam na tabletkach i miałam cykle 28-28 dni, po odstawieniu pierwszy cykl 28, drugi 40 dni ? Dodam, że z testów owu powinna być 5 maja doliczyć po prostu 14 dni ?Kochana, na własnym przykładzie radzę, poczekaj do terminu miesiączki może będzie zaskoczenie. Bardzo Ci tego życzę
Mniej więcej właśnie tak. Nie wiemy jak długą masz fazę lutealną ale te 14 to taka średnia długość więc jeśli faktycznie owulacja była 5 maja to ok 20 maja powinna przyjść miesiączka.A jak wyliczyć termin miesiączki jeśli wcześniej byłam na tabletkach i miałam cykle 28-28 dni, po odstawieniu pierwszy cykl 28, drugi 40 dni ? Dodam, że z testów owu powinna być 5 maja doliczyć po prostu 14 dni ?