Carmen2412
Fanka BB :)
Ja w tym miesiącu mam jakoś totalnie wyrąbane tyle rzeczy mi się zwaliło na głowę że sobie nie dokładam więcej . Może jutro zrobię test - zobaczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jutro chyba bd 8 dni tez nie jestem pewna bo kurcze w tym miesiącu wszystko jest inne ale to pewnie przez stresNapisałam wielki wywód i mi się skasowało
W każdym razie u mnie dzisiaj biel wizira.. niby 8dpo (pewna nie jestem)
Zastanawiam się czy nie odpuścić. Chyba zacznę brać leki i odpuszczę na dłuższy czas.
Ja mam tylko 3 testy i postanowiłam nie kupować więcej w tym cyklu, więc też zluzowałam. Czekam do terminu @. Dziś nawet spoko, nie nosi mnieChciałam się pochwalić, że dzisiaj nie zrobiłam testu trafil do mnie argument mojego rozsądnego męża, że powinnam zrobić w sobotę, bo przecież jakby co to będziemy się cieszyć razem a nie osobno w pracy i obym w tej myśli wytrwała
Smacznej kawusi dziewczyny xD i powodzenia dla dzisiejszych testujących
Dzięki że pytasz rozkręciło się także działamy dalej. Do giną nie mogę się dodzwonić pewno na urlopie ale mam globulka na zapalenie jakieś bo mi w cytologi wyszło ale nie brałam w tamtym cyklu bo nie kazał. Także sama teraz po okresie zaaplikuje przez 6 dni post a " w dni plodne" zaleje fala tsunami także może plemniki turbo dostaną po abstynencjiGratuluję dziewczynom dwóch kresek. Tak patrzę na pierwszy post i wokół mnie same ciążę a ty ja z okresem ale okres już się kończy, niedługo otwieram wrota sex roomu
@krasulka5 jak u ciebie?
Tak Kiciński miał mieć urlop od 8 maja ponoć ja do niego nie chodzę, ale moja koleżanka tak i wczoraj mówiła.Dzięki że pytasz rozkręciło się także działamy dalej. Do giną nie mogę się dodzwonić pewno na urlopie ale mam globulka na zapalenie jakieś bo mi w cytologi wyszło ale nie brałam w tamtym cyklu bo nie kazał. Także sama teraz po okresie zaaplikuje przez 6 dni post a " w dni plodne" zaleje fala tsunami także może plemniki turbo dostaną po abstynencji
Oj tak psychicznie zajął się mną w szpitalu jak trafiłam pod jego ręce. Niestety tylko prywatnie...Tak Kiciński miał mieć urlop od 8 maja ponoć ja do niego nie chodzę, ale moja koleżanka tak i wczoraj mówiła.
A on przyjmuje tylko prywatnie? Jesteś z niego zadowolona?
Tego się po Tobie nie spodziewałam Choć raz byłam na monitoringu i gin mówi że nie ma ani jednego pecherzyka więc o owulacji nie ma mowy i jakie było jego zdziwienie jak przyszlam pod koniec cyklu z wynikiem proga 16 , sam powiedział że jednak musiała być ta owulacjaWasze testy 8 dpo to jeszcze nic... Ja zrobiłam dziś test widząc że nie miałam owulacji