reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Ja w tym miesiącu mam jakoś totalnie wyrąbane tyle rzeczy mi się zwaliło na głowę że sobie nie dokładam więcej . Może jutro zrobię test - zobaczę 😂

reklama
Napisałam wielki wywód i mi się skasowało 🙈

W każdym razie u mnie dzisiaj biel wizira.. niby 8dpo (pewna nie jestem)

Zastanawiam się czy nie odpuścić. Chyba zacznę brać leki i odpuszczę na dłuższy czas.

Napisałam wielki wywód i mi się skasowało 🙈

W każdym razie u mnie dzisiaj biel wizira.. niby 8dpo (pewna nie jestem)

Zastanawiam się czy nie odpuścić. Chyba zacznę brać leki i odpuszczę na dłuższy czas.
U mnie jutro chyba bd 8 dni tez nie jestem pewna bo kurcze w tym miesiącu wszystko jest inne ale to pewnie przez stres

Chciałam się pochwalić, że dzisiaj nie zrobiłam testu :D trafil do mnie argument mojego rozsądnego męża, że powinnam zrobić w sobotę, bo przecież jakby co to będziemy się cieszyć razem a nie osobno w pracy :p i obym w tej myśli wytrwała :D
Smacznej kawusi dziewczyny xD i powodzenia dla dzisiejszych testujących :)
Ja mam tylko 3 testy i postanowiłam nie kupować więcej w tym cyklu, więc też zluzowałam. Czekam do terminu @. Dziś nawet spoko, nie nosi mnie 🙈🤣

Gratuluję dziewczynom dwóch kresek. Tak patrzę na pierwszy post i wokół mnie same ciążę a ty ja z okresem😄 ale okres już się kończy, niedługo otwieram wrota sex roomu🤣

@krasulka5 jak u ciebie?
Dzięki że pytasz 🥰 rozkręciło się także działamy dalej. Do giną nie mogę się dodzwonić pewno na urlopie ale mam globulka na zapalenie jakieś bo mi w cytologi wyszło ale nie brałam w tamtym cyklu bo nie kazał. Także sama teraz po okresie zaaplikuje przez 6 dni post a " w dni plodne" zaleje fala tsunami także może plemniki turbo dostaną po abstynencji 🤣🤣🤣🤣

Dzięki że pytasz 🥰 rozkręciło się także działamy dalej. Do giną nie mogę się dodzwonić pewno na urlopie ale mam globulka na zapalenie jakieś bo mi w cytologi wyszło ale nie brałam w tamtym cyklu bo nie kazał. Także sama teraz po okresie zaaplikuje przez 6 dni post a " w dni plodne" zaleje fala tsunami także może plemniki turbo dostaną po abstynencji 🤣🤣🤣🤣
Tak Kiciński miał mieć urlop od 8 maja ponoć 😊 ja do niego nie chodzę, ale moja koleżanka tak i wczoraj mówiła.
A on przyjmuje tylko prywatnie? Jesteś z niego zadowolona?

Tak Kiciński miał mieć urlop od 8 maja ponoć 😊 ja do niego nie chodzę, ale moja koleżanka tak i wczoraj mówiła.
A on przyjmuje tylko prywatnie? Jesteś z niego zadowolona?
Oj tak psychicznie zajął się mną w szpitalu jak trafiłam pod jego ręce. Niestety tylko prywatnie...😬

reklama
Wasze testy 8 dpo to jeszcze nic... Ja zrobiłam dziś test widząc że nie miałam owulacji 😂😂😂😂
Tego się po Tobie nie spodziewałam 🤣 Choć raz byłam na monitoringu i gin mówi że nie ma ani jednego pecherzyka więc o owulacji nie ma mowy i jakie było jego zdziwienie jak przyszlam pod koniec cyklu z wynikiem proga 16 , sam powiedział że jednak musiała być ta owulacja 🤣

Do góry