reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Dziewczyny, miałam rano teleporade i dostałam z wielką niechęcią pani doktor skierowanie na Bete, 31 dc trochę szkoda mi było wydać 45 zł na bete.
Pani doktor nie dawała mi dużych nadziei, ja sama też nie wierzyłam. 3 testy robiłam - pinki 2 razy strumieniowy i raz ten kasetowy (czwartek, piątek i sobota) i biel.
Także nie ma co się spieszyć z testowaniem, bo tylko beta po terminie miesiączki daje pewność. ❤️

Trzymam kciuki za wasze ⏸️ i wysokie ładnie rosnące bety! ❤️
o matko ale petarda!!! ❤️ bardzo się cieszę i Ci gratuluję ❤️

Powiedz jeszcze jak udało Ci się zaczekać cierpliwie do 31dc z betą, ja dzisiaj 19dc i przebieram nogami 🙈 masz jakieś objawy oprócz braku okresu?

reklama
Dziewczyny, miałam rano teleporade i dostałam z wielką niechęcią pani doktor skierowanie na Bete, 31 dc trochę szkoda mi było wydać 45 zł na bete.
Pani doktor nie dawała mi dużych nadziei, ja sama też nie wierzyłam. 3 testy robiłam - pinki 2 razy strumieniowy i raz ten kasetowy (czwartek, piątek i sobota) i biel.
Także nie ma co się spieszyć z testowaniem, bo tylko beta po terminie miesiączki daje pewność. ❤️

Gratuluję!!! 😍😍

Gratulacje kochana ❤️❤️❤️

o matko ale petarda!!! ❤️ bardzo się cieszę i Ci gratuluję ❤️

Powiedz jeszcze jak udało Ci się zaczekać cierpliwie do 31dc z betą, ja dzisiaj 19dc i przebieram nogami 🙈 masz jakieś objawy oprócz braku okresu?
Dzięki ❤️

Wcześniej myślałam tylko czy się udało, odliczalam ile dni od owacji minęło. Jak już było chyba 11 dni po owulacji to wjechał pink, bez cienia cienia. Następnego dnia to samo. Już było mi źle, w dniu miesiączki zrobiłam kasetowego pinka ten mnie dobił. Czekałam na miesiączkę. Nie przyszła dzień, drugi mówię nie no trzeba coś zrobić bo albo ciaza albo wywoływanie okresu.
Wzięłam teleporade dla świętego spokoju. Ta lekarz też nie dawała szans bo skoro testy były białe. A tu zdziwienie 💕

Czuje się bardzo dobrze, sutki lekko pieką i pobolowalo mnie podbrzusze, najbardziej w pracy jak siedzę długo w jednej pozycji. Mam nadzieję, że dalej będzie równie dobrze 🙂

Gratuluje majowych ⏸ i mocno 🤞🤞🤞 za kolejne! ❤️

W piątek byłam u gina - pęcherzyk 21mm i „piękne endometrium”. W sobotę dodatni test owu. Cały weekend grało i huczało w podbrzuszu. Działaliśmy. Zrobiłam sobie taką nadzieję, że z kalendarzem w ręku doliczam dni do testowania…
Oczywiście już się doszukuje jakichkolwiek symptomów 🤦‍♀️
Tak z ciekawości czy po owu też macie taki wyrzut kremowego śluzu? Dzisiaj mam dosłownie apogeum. A nie kojarzę, żebym tak miała.

Gratuluje majowych ⏸ i mocno 🤞🤞🤞 za kolejne! ❤️

W piątek byłam u gina - pęcherzyk 21mm i „piękne endometrium”. W sobotę dodatni test owu. Cały weekend grało i huczało w podbrzuszu. Działaliśmy. Zrobiłam sobie taką nadzieję, że z kalendarzem w ręku doliczam dni do testowania…
Oczywiście już się doszukuje jakichkolwiek symptomów 🤦‍♀️
Tak z ciekawości czy po owu też macie taki wyrzut kremowego śluzu? Dzisiaj mam dosłownie apogeum. A nie kojarzę, żebym tak miała.
może masz infekcje. Zwłaszcza po intensywnych staraniach. Bo 2 dni po owulacji to na miliard procent nie ma to nic wspólnego z potencjalną ciążą

reklama
może masz infekcje. Zwłaszcza po intensywnych staraniach. Bo 2 dni po owulacji to na miliard procent nie ma to nic wspólnego z potencjalną ciążą
Będę obserwować. Tak myślałam też czy to może być ewentualnie efekt wiesiołka i siemienia lnianego. Siemię lniane biorę cały cykl.

Do góry