kesiczek178
Aktywna w BB
Czesc dziewczyny Ja zrobiłam sobie resest ostatnio z bb. W tym mcu juz po owu, po zastrzykach, a do testowania jeszcze długoooo. Co tam u Was ile nas ubylo z koncem kwietnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo jeju jak pięknieDziewczyny, mam wynik! ❤❤
Jeśli bierzesz luteinę, to raczej nie ma sensu badać proga, jeśli wszystko jest w porządku. Co do wyników, no to strasznie wku@#$jące, że musisz tyle czekać. Ja dzis byłam przed 8 w lab, a o 13.30 były już wyniki. I też w diagnostyce. Ale na twoim miejscu bym już poczekała, skoro krew oddana. Przykro mi, że takie coś Cię spotkało.ja znowu zapomnialam dzisiaj o progu. Ale nie wiem czy jest sens badac w środę skoro mam luteine dopoch....Jestem zagubiona.
Chyba jestem.jakas zamroczona przez ten brak wyników...
To prawie po roku dopiero taki normalny okres? Ja już drugi okres po lyzeczkowaniu mam normalny z czego się bardzo cieszę ♥Ciesze się, że nie musiałam czekać za długo na okres. No i że jest taki zdrowy. Nie wiem czy też dziewczyny po łyżeczkowaniu tak bardzo się cieszylyscie na widok zdrowej, czerwonej krwi? Tak naprawdę po zabiegu to dopiero mój drugi zdrowy okres, bez skrzepów, ze świeżą krwią zabieg był w lipcu
Gratulacje! Spokojnej i nudnej ciazy życzę!Dziewczyny, mam wyniki! Beta - 591, a progesteron 23,4
Nie wiem, co będzie dalej, ale odetchnęłam!
Gratulacje! Spokojnej i nudnej ciazy również Tobie życzę ♥Dziewczyny, mam wynik! ❤❤
Tak, drugi mój normalny okres. W miedzy czasie był też covid, on też ponoć potrafił namieszać w cyklu. Cieszę się w każdym razie że zdrowieje, może moja macica przyjmie niedługo pecherzykTo prawie po roku dopiero taki normalny okres? Ja już drugi okres po lyzeczkowaniu mam normalny z czego się bardzo cieszę ♥
Gratulacje! Spokojnej i nudnej ciazy życzę!
Gratulacje! Spokojnej i nudnej ciazy również Tobie życzę ♥
nie mam wyjścia, pozostało mi czekać do wieczora.Jeśli bierzesz luteinę, to raczej nie ma sensu badać proga, jeśli wszystko jest w porządku. Co do wyników, no to strasznie wku@#$jące, że musisz tyle czekać. Ja dzis byłam przed 8 w lab, a o 13.30 były już wyniki. I też w diagnostyce. Ale na twoim miejscu bym już poczekała, skoro krew oddana. Przykro mi, że takie coś Cię spotkało.
Bawiłam się nimi ze 3 razy... za każdym razem jedna kreska !!!Tak na rozluźnienie dnia... gdy testowanie wjedzie za mocno gdyby tak te filtry z tiktoka się spełniały... Zobacz załącznik 1399482