natinatkanati
Aktywna w BB
gratulacje !!Dziewczyny, mam wynik! ❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje !!Dziewczyny, mam wynik! ❤❤
To u mnie wszystko podobnie. I też nie chce czekać dłużejJa pewnie zacznę koło czwartku/ piątku. Raczej przedwcześnie, ale nie oszukujmy się - nie wytrzymam Okres mam mieć koło 21/22 ale owu niby była chyba 06/07.
Ja też się wstydzę wyrzucać, zwłaszcza że nie mieszkamy sami, dlatego je wywożę na miastoJa po prostu jestem realistką xD A prawda jest taka, że pewnie i tak będę trzaskać już wcześniej, aż do samego okresu. To jest moja wstydliwa tajemnica. Ukrywam później te testy przed mężem, bo serio mi wstyd.
to o tak powinnam być zadowolona jeśli będą o tej godzinie bo oficjalnie to jutro od 13moje wyniki po 22....żeby było ciekawiej...
Diagnostyka?to o tak powinnam być zadowolona jeśli będą o tej godzinie bo oficjalnie to jutro od 13
ja znowu zapomnialam dzisiaj o progu. Ale nie wiem czy jest sens badac w środę skoro mam luteine dopoch....Jestem zagubiona.Dziewczyny, mam wyniki! Beta - 591, a progesteron 23,4
Nie wiem, co będzie dalej, ale odetchnęłam!
Tak....Diagnostyka?
Ssie!Tak....