Trzymam kciuki za dalsze pozytywne rozgaszczanieChyba nie, cycki tez jakby ożyły. Ale muszę zrobić kolejny przyrost. K... oszaleć idzie.
reklama
krasulkaa
Fanka BB :)
I jak sytuacja cos się rozkrecilo? Mnie cos pobolewa po prawej stronie juz sama nie wiem co tam się wykluwaZobaczę jak się rozwinie... Fazę lutealna zawsze mam 12 dni.
Tylko piersi zaczęły mnie boleć jakby ktoś mi igły wbijał
Agnes4312
Moderator
Teraz śluz czysty i piersi boląI jak sytuacja cos się rozkrecilo? Mnie cos pobolewa po prawej stronie juz sama nie wiem co tam się wykluwa
krasulkaa
To planowana @ w poniedzialek?Teraz śluz czysty i piersi bolą
Agnes4312
Moderator
Tak. Staram się nie nakręcać, spróbuję poczekać spokojnie, bez robienia 10 testówTo planowana @ w poniedzialek?
Mnie dzisiaj kłuło jak na owulację, ale śluz zupełnie nie owu, mleczny i klejący... Zresztą to już 18dc. Piąty cykl się przyglądam mojemu ciału i coraz bardziej głupiejęI jak sytuacja cos się rozkrecilo? Mnie cos pobolewa po prawej stronie juz sama nie wiem co tam się wykluwa
Moonstone
Moderator
TypoweMnie dzisiaj kłuło jak na owulację, ale śluz zupełnie nie owu, mleczny i klejący... Zresztą to już 18dc. Piąty cykl się przyglądam mojemu ciału i coraz bardziej głupieję
krasulkaa
Ja tez tak się przyglądałam i zgłupiałam dlatego poszlam na monitoring. 15 dc byłam jeszcze przed owulacja a 18 dc juz po obstawiam 17dc owulke bo bol podbrzusza cos cmilo ale czy to było wtedy też nie mam pewności...Mnie dzisiaj kłuło jak na owulację, ale śluz zupełnie nie owu, mleczny i klejący... Zresztą to już 18dc. Piąty cykl się przyglądam mojemu ciału i coraz bardziej głupieję
KB02
Mnie też dzisiaj trochę brzuch pobolewa i w ogóle mam tyle śluzu, że co chwilę chodzę do toalety i sprawdzam czy nic się nie dziejeI jak sytuacja cos się rozkrecilo? Mnie cos pobolewa po prawej stronie juz sama nie wiem co tam się wykluwa
reklama
krasulkaa
A przypomnisz ile dpo? Ty chyba pozytywny test a ja 10dpo I kichaaaMnie też dzisiaj trochę brzuch pobolewa i w ogóle mam tyle śluzu, że co chwilę chodzę do toalety i sprawdzam czy nic się nie dzieje