reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
O nieee czekamy... jesli jest jeszcze chociaz cień nadziei to życzę ci zeby jednak bylo wszystko dobrzeMyślę niestety, że u mnie już po ciąży. Piersi opadły, dostałam też brązowych plamień mimo duphastonu. Byłam rano na becie i czekam na wynik, ale myślę, że to niestety już tylko formalność.
KB02
Tez trzymam mocno kciuki @Ludmi_momO nieee czekamy... jesli jest jeszcze chociaz cień nadziei to życzę ci zeby jednak bylo wszystko dobrze
krasulkaa
Może implantacja? chyba ze masz krotka fazę lutealna albo jakas niedomogeU mnie przy podcieraniu odrobinkę krwi się pokazało
Agnes4312
Moderator
Zobaczę jak się rozwinie... Fazę lutealna zawsze mam 12 dni.Może implantacja? chyba ze masz krotka fazę lutealna albo jakas niedomoge
Tylko piersi zaczęły mnie boleć jakby ktoś mi igły wbijał
Agnes4312
Moderator
Może twój pecherzyk się lepiej rozgościł w macicy i naruszył jakieś naczynkoDziewczyny, jest beta - 172. Nie wiem co myśleć.
A plamisz dalej?
Ludmi_mom
Chyba nie, cycki tez jakby ożyły. Ale muszę zrobić kolejny przyrost. K... oszaleć idzie.Może twój pecherzyk się lepiej rozgościł w macicy i naruszył jakieś naczynko
A plamisz dalej?
reklama
Moonstone
Moderator
Przyrost wyglada ładnieMoże twój pecherzyk się lepiej rozgościł w macicy i naruszył jakieś naczynko
A plamisz dalej?