reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
to już chyba powoli można zacząć oficjalnie „majóweczki- ciężaróweczki” 🌸🤰🏻 zobaczcie jak to się pięknie rymuje 😂 wszystko kwitnie dookoła, słonko świeci, nowe życie jak nic musi się pojawić 😁 życzę wam wszystkim i sobie wielkiego optymizmu i samych dwukreskowych testów w tym pięknym miesiącu ⏸💪🏼🥰❤️

mowie tylko ze swojej perspektywy. Za dużo niebezpieczeństw na dworze i za dużo niebezpieczeństw dla ekosystemu. Ale zdaje sobie sprawę ze jestem w mniejszości ;)
A ja myślę, że to zależy od tego gdzie mieszkamy. Bo jeśli w mieście, to faktycznie kota bym nie wypuszczała, ale ja mieszkam na wsi, za domem mam same hektary pola i nie wyobrażam sobie trzymac kota tylko w domu.
Ogólnie życie jest niebezpieczne. Ty też wychodząc na dwór narażasz się na śmierć 🤪 albo zostawiać kota w domu zamkniętego samego, może np wybuchnąć pożar 🙈

to już chyba powoli można zacząć oficjalnie „majóweczki- ciężaróweczki” 🌸🤰🏻 zobaczcie jak to się pięknie rymuje 😂 wszystko kwitnie dookoła, słonko świeci, nowe życie jak nic musi się pojawić 😁 życzę wam wszystkim i sobie wielkiego optymizmu i samych dwukreskowych testów w tym pięknym miesiącu ⏸💪🏼🥰❤️
Ja jestem tak optymistycznie nastawiona w tym cyklu, że boję się co będzie z moją psychiką jak jednak dostanę okres🤯

A ja myślę, że to zależy od tego gdzie mieszkamy. Bo jeśli w mieście, to faktycznie kota bym nie wypuszczała, ale ja mieszkam na wsi, za domem mam same hektary pola i nie wyobrażam sobie trzymac kota tylko w domu.
Ogólnie życie jest niebezpieczne. Ty też wychodząc na dwór narażasz się na śmierć 🤪 albo zostawiać kota w domu zamkniętego samego, może np wybuchnąć pożar 🙈
Szansa na pożar w domu jest mniejsza niż na to, ze na dworze wpadnie pod koła imo ;) nie mówiąc o szkodach dla ekosystemu, o tym ze nie wszyscy ludzie są przyjaźni dla kotów i o wielu innych aspektach typu: narażenie na fiv i koci katar. Nie oceniam, ale ja nie widzę zalet tego rozwiązania po prostu

reklama
Do góry