Jula19
Fanka BB :)
nieźle ja nie mogę się przekonać do zwierząt w domu.Kocykowy kamuflaż
Zobacz załącznik 1396673
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieźle ja nie mogę się przekonać do zwierząt w domu.Kocykowy kamuflaż
Zobacz załącznik 1396673
nieźle ja nie mogę się przekonać do zwierząt w domu.
mam kota l ale do domu tylko wchodzi kiedy wracam z pracy, otwieram drzwi i się wpycha przede mną. Ale od razu jak tylko zobaczy karmę to wychodzi na zewnątrz. Wtedy ja po nim od razu myje podłogi...takze tak.Zwierzęta nie są dla każdego
Ja na przykład nie mógłbym mieć kota w domu, natomiast nie wyobrażam sobie domu bez psa.
Mój jest niewychodzący, więc w mieszkaniu cały czas Ale z uwagi na to, że to puchata brytyjka to odkurzanie wkracza częstomam kota l ale do domu tylko wchodzi kiedy wracam z pracy, otwieram drzwi i się wpycha przede mną. Ale od razu jak tylko zobaczy karmę to wychodzi na zewnątrz. Wtedy ja po nim od razu myje podłogi...takze tak.
ja nikogo nie chcę urazić, ale jestem abosulutnym przeciwnikiem kotów wychodzących. Dla mnie to rownie bez sensu co jakby pies mial być wychodzący.Mój jest niewychodzący, więc w mieszkaniu cały czas Ale z uwagi na to, że to puchata brytyjka to odkurzanie wkracza często
u mnie wszelkie zwierzęta poza domem innej opcji nie ma.W sensie dochodzący
No ja np. nie wyobrażam sobie żeby mój kot miał sobie bezpańsko wychodzić na dwór, nie wiedząc co się z nim dzieje, chyba zawału bym dostałaja nikogo nie chcę urazić, ale jestem abosulutnym przeciwnikiem kotów wychodzących. Dla mnie to rownie bez sensu co jakby pies mial być wychodzący.