reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Moje panienki muszą mieć wygodnie 😂

Załączniki

• IMG_20220426_095127.jpg
    IMG_20220426_095127.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 73
Zwierzęta nie są dla każdego 😉
Ja na przykład nie mógłbym mieć kota w domu, natomiast nie wyobrażam sobie domu bez psa.
mam kota l ale do domu tylko wchodzi kiedy wracam z pracy, otwieram drzwi i się wpycha przede mną. Ale od razu jak tylko zobaczy karmę to wychodzi na zewnątrz. Wtedy ja po nim od razu myje podłogi...takze tak.

mam kota l ale do domu tylko wchodzi kiedy wracam z pracy, otwieram drzwi i się wpycha przede mną. Ale od razu jak tylko zobaczy karmę to wychodzi na zewnątrz. Wtedy ja po nim od razu myje podłogi...takze tak.
Mój jest niewychodzący, więc w mieszkaniu cały czas 😊 Ale z uwagi na to, że to puchata brytyjka to odkurzanie wkracza często 🙈🙈

reklama
Do góry