reklama
Agnes4312
Moderator
Z tego co rozumiem masz problem z mężem i jego ochotą na seks? A próbowaliście jakieś suple dla niego?Ja liczyłam ze zadziałamy wczoraj, ale „on się nie nastawial”.
Już nawet nie mam siły być na niego zła.
On też chce dziecko?
Współczuję ci max, sama nic nie zdziałasz
Moonstone
Moderator
Jesteśmy w trakcie badania. On po prostu by chciał żeby to wszystko przyszło bez jego wysiłku. Jeden strzał i po temacie. Nie potrafi zrozumieć, ze jednym strzałem to on sobie może … nie wiem co może … ale na pewno nie spłodzić dziecko.Z tego co rozumiem masz problem z mężem i jego ochotą na seks? A próbowaliście jakieś suple dla niego?
On też chce dziecko?
Współczuję ci max, sama nic nie zdziałasz
Agnes4312
Moderator
Może jak zobaczy swoje badania i opinię lekarza, to coś dotrze, czasem jak ktoś obcy powie to lepiej działaJesteśmy w trakcie badania. On po prostu by chciał żeby to wszystko przyszło bez jego wysiłku. Jeden strzał i po temacie. Nie potrafi zrozumieć, ze jednym strzałem to on sobie może … nie wiem co może … ale na pewno nie spłodzić dziecko.
A rozmawiacie o tym szczerze czy kończy się kłótnią? Bo może jakiś kompromis wypracujecie.. Przychodzi mi do głowy jeden ale nie chce się wtrącać w wasze życie seksualne
Moonstone
Moderator
To nie jest sytuacja sprzed miesiaca, to trwa już w cholere długo, było wielokrotnie przegadane, przerabiane i za każdym razem kiedy mi się wydaje ze już coś dotarło okazuje się ze się niepotrzebnie pozytywnie nastawiłam. Nie sadze ze badania coś zmienia, mam wrażenie ze wszystko robi dla świetego spokoju.Może jak zobaczy swoje badania i opinię lekarza, to coś dotrze, czasem jak ktoś obcy powie to lepiej działa
A rozmawiacie o tym szczerze czy kończy się kłótnią? Bo może jakiś kompromis wypracujecie.. Przychodzi mi do głowy jeden ale nie chce się wtrącać w wasze życie seksualne
Bibi89
Fanka BB :)
Tak, fajne narzędzie do wylapania owu ale trzeba być sumiennym i systematycznym. Mierzyć zawsze o tej samej porze zaraz po prezbudzeniu. U mnie np jest to 8.25. W weekend niestety mi sir rozjeżdża bo jestem zbyt leniwa żeby się budzić specjalnie na mierzenie ale czasem się zdarzy. Trzeba mieć termometr z 2 miejscami po przecinku no i polecam keirzyx w pochwie. Mi się w ustach rozjeżdżała temperatura strasznie a w pochwie faktycznie widać wzrosty itp. 2 tym cyklu tez mierze, bardziej dla siebie tylko zaczelam pozno i wygląda to takWłaśnie dziewczyny jak wy mierzycie tą temperaturę ? Może bym spróbowała
Agnes4312
Moderator
A który masz dc? Ja chyba też nie wytrzymam i w czwartek zrobię pierwszy test, to będzie moj 8 dcU mnie na razie biel vizira, następne testowanie w czwartek
Dzisiaj w nocy obudziłam się bo rzygać mi się zachciało (nażarłam się chipsów na wieczór, a ostatnie dni bardzo pilnowałam diety i to pewnie od tego), ale od rana wyraźnie mocniej bolą mnie piersi więc się już nakręcam
reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Dzis 9 dpo, mnie też strasznie bola... wczoraj az krzyknelam jak stary dotknął no ale jak widać to też nie objawA który masz dc? Ja chyba też nie wytrzymam i w czwartek zrobię pierwszy test, to będzie moj 8 dc
Dzisiaj w nocy obudziłam się bo rzygać mi się zachciało (nażarłam się chipsów na wieczór, a ostatnie dni bardzo pilnowałam diety i to pewnie od tego), ale od rana wyraźnie mocniej bolą mnie piersi więc się już nakręcam