reklama
Moonstone
Moderator
Był u seksuologa również.przykro się to czyta u mnie był podobny problem, ale z drugiej strony, bo to ja chciałam się kochać tylko w czasie dni płodnych i najlepiej raz. Nie czułam żadnej przyjemności z seksu i nie miałam pojęcia czemu. Pomogła mi jedynie terapia z seksuologiem. Ale to dana osoba musi chcieć, inaczej się nie uda zmienić nastawienia.
Majka7898
Aktywna w BB
to ja wam powiem dziewczyny, że wyjątkowo w tym cyklu nie bolą mnie piersi, ale i tak się nakręcam jak zawsze, chociaż dopiero 4dpo i kłuje mnie brzuch Wczoraj byłam w moim mieście na majówce i nagle tak źle się poczułam, że prawie zemdlałam i oczywiście w głowie pojawiło się "ciąąążaaaa" A tak naprawdę najprawdopodobniej po ciężkiej chorobie jaką przeszłam rok temu jako powikłania po covid nabawiłam się cukrzycy.. Nasze mózgi w fazie lutealnej przy staraniach żyją na innej planecieWiem, to pewnie wynik progesteronu, ale mimo wszystko moja chora psycha sobie wmawia, że tym razem to na pewno ciąża co z tego że mam tak co miesiąc
Też to przechodziłam 3 cykle, a tym razem jestem w szoku. Nie odpuściłam, nie nie, ale nie czuję żadnych objawów... Domniemana owulacja powinna być przedwczoraj, żadnego kłucia, nic, jedynie raz lekko poczułam pobolewanie piersi. No dziś już odstawiłam wiesiołka tak czy siak.to ja wam powiem dziewczyny, że wyjątkowo w tym cyklu nie bolą mnie piersi, ale i tak się nakręcam jak zawsze, chociaż dopiero 4dpo i kłuje mnie brzuch Wczoraj byłam w moim mieście na majówce i nagle tak źle się poczułam, że prawie zemdlałam i oczywiście w głowie pojawiło się "ciąąążaaaa" A tak naprawdę najprawdopodobniej po ciężkiej chorobie jaką przeszłam rok temu jako powikłania po covid nabawiłam się cukrzycy.. Nasze mózgi w fazie lutealnej przy staraniach żyją na innej planecie
Przez to, że ten cykl jest taki bezobjawowy mam przekonanie, że jest stracony.
natinatkanati
Aktywna w BB
Agnes4312
Moderator
Nie tylko nasze mózgi, jak mam biegunkę po owulacji to mój mąż też pierwsze co - ciąża!to ja wam powiem dziewczyny, że wyjątkowo w tym cyklu nie bolą mnie piersi, ale i tak się nakręcam jak zawsze, chociaż dopiero 4dpo i kłuje mnie brzuch Wczoraj byłam w moim mieście na majówce i nagle tak źle się poczułam, że prawie zemdlałam i oczywiście w głowie pojawiło się "ciąąążaaaa" A tak naprawdę najprawdopodobniej po ciężkiej chorobie jaką przeszłam rok temu jako powikłania po covid nabawiłam się cukrzycy.. Nasze mózgi w fazie lutealnej przy staraniach żyją na innej planecie
A co do cukrzycy jeśli masz takie podejrzenia to radzę to zbadać bo nieprawidłowe wahania glukozy i insuliny ma bardzo duży wpływ na jakość jajeczka
Matylda.<3
Fanka BB :)
ja mam brac od 16 dc właśnie po to by pęcherzyk pękł.Wg mojej wiedzy duphaston przyjmowany przed pęknięciem pecherzyka, może zatrzymać owulacje i pecherzyk w ogóle nie pęknie, ale może moja wiedza jest zbyt mała może ktoś jeszcze tu mądrzejszy coś powie
Z
zaz208622
Gość
no tylko to tak nie działa. Duphaston to syntetyczny progesteron. Od niego nic nie pęka.ja mam brac od 16 dc właśnie po to by pęcherzyk pękł.
Podawany od 16 dc do 25 dc ma na celu wyregulowanie cyklu. Często zaleca się taka suplementacje na okres 3 cykli czasem kosztem 3 cykli bezowulacyjnych tylko po to żeby po jego odstawieniu owulacja sama pojawiła się wcześniej.
Matylda.<3
jaka to aplikacja? Zamówiłam ten termometrU mnie w tym cyklu też jakoś dziwne xD nie wiem czy to owu było tego 30 czy nie
Zobacz załącznik 1397648
reklama
Matylda.<3
to już nie wiem co mi ta lekarka wykombinowała. 12 maja mam wizytę u mojej ginekolog to zapytam.no tylko to tak nie działa. Duphaston to syntetyczny progesteron. Od niego nic nie pęka.
Podawany od 16 dc do 25 dc ma na celu wyregulowanie cyklu. Często zaleca się taka suplementacje na okres 3 cykli czasem kosztem 3 cykli bezowulacyjnych tylko po to żeby po jego odstawieniu owulacja sama pojawiła się wcześniej.
Ostatnio jak brałam duphaston przez 3 cykle to wtedy zaszłam w ciąże, ktora niestety poroniłam.