reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Słuchaj w ciąży spożywczej to ja jestem prawie cały rokW sumie… to by tłumaczyło dlaczego przytyłam
Anasta07
Cieszę się w takim razie że jednak ich nie kupiłam Zostaje przy DL.z horien media czy jakoś tak
Nie mam pojęcia o co chodzi. Owszem miewałam wahania na testach owu, ale nie aż tak i nie tyle dni
Nel331
Ja polecam iść do immunologa i on skieruje na badania. Mu tez chcieliśmy zrobić na własna rękę ale tych badań jest tyle, ze szkoda samemu w tym wybierać a one trochę kosztują.a polecicie jakie badani wykonać z immunologi ? Lub macie jakiegoś polecanego lekarza, może być obojętnie gdzie, co myślicie o tej klinice bocian ?
Jeśli chodzi o immunologa to polecam doc. Paśnika
Długo czekaliście na wizytę ? Kurczę do Łodzi mamy 250 km ale jak warto pojechać to wezmę starego i będzie musiał jechaćJa polecam iść do immunologa i on skieruje na badania. Mu tez chcieliśmy zrobić na własna rękę ale tych badań jest tyle, ze szkoda samemu w tym wybierać a one trochę kosztują.
Jeśli chodzi o immunologa to polecam doc. Paśnika
Nel331
Ja się zapisywalam jakoś 10-11 kwietnia o nie było już miejsc, ale byłam na liście i w środę byłam na wizycie bo się miejsce zwolniło. Moim zdaniem wartoDługo czekaliście na wizytę ? Kurczę do Łodzi mamy 250 km ale jak warto pojechać to wezmę starego i będzie musiał jechać
Carmen2412
A ja zdycham - alergia mnie podkładała. Zawaliłam bo gdybym wczoraj ruszyła dupe po leki to dziś bym nie wyglądała jak wyglądam. Staram się pozbierać żeby mimo wszystko podziałać w tym cyklu
reklama
Mythopoeia
No mnie ostatnio życie tak składa, że mąż marudzi, że z czego ma być to dziecko jak seksu nie ma, bo chodzę spać o 20:30 ale nie mam motywacji, bo póki co testy owulacyjne bladeA ja zdycham - alergia mnie podkładała. Zawaliłam bo gdybym wczoraj ruszyła dupe po leki to dziś bym nie wyglądała jak wyglądam. Staram się pozbierać żeby mimo wszystko podziałać w tym cyklu
Ale współczuję strasznie, mi się w tamtym roku alergia zrobiła nie wiem na co, bo nigdy nie miałam, ale to jest jakiś horror.