reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
a polecicie jakie badani wykonać z immunologi ? Lub macie jakiegoś polecanego lekarza, może być obojętnie gdzie, co myślicie o tej klinice bocian ?

a polecicie jakie badani wykonać z immunologi ? Lub macie jakiegoś polecanego lekarza, może być obojętnie gdzie, co myślicie o tej klinice bocian ?
Ja polecam iść do immunologa i on skieruje na badania. Mu tez chcieliśmy zrobić na własna rękę ale tych badań jest tyle, ze szkoda samemu w tym wybierać a one trochę kosztują.
Jeśli chodzi o immunologa to polecam doc. Paśnika

Ja polecam iść do immunologa i on skieruje na badania. Mu tez chcieliśmy zrobić na własna rękę ale tych badań jest tyle, ze szkoda samemu w tym wybierać a one trochę kosztują.
Jeśli chodzi o immunologa to polecam doc. Paśnika
Długo czekaliście na wizytę ? Kurczę do Łodzi mamy 250 km ale jak warto pojechać to wezmę starego i będzie musiał jechać 😊

Długo czekaliście na wizytę ? Kurczę do Łodzi mamy 250 km ale jak warto pojechać to wezmę starego i będzie musiał jechać 😊
Ja się zapisywalam jakoś 10-11 kwietnia o nie było już miejsc, ale byłam na liście i w środę byłam na wizycie bo się miejsce zwolniło. Moim zdaniem warto

A ja zdycham - alergia mnie podkładała. Zawaliłam bo gdybym wczoraj ruszyła dupe po leki to dziś bym nie wyglądała jak wyglądam. Staram się pozbierać żeby mimo wszystko podziałać w tym cyklu

reklama
A ja zdycham - alergia mnie podkładała. Zawaliłam bo gdybym wczoraj ruszyła dupe po leki to dziś bym nie wyglądała jak wyglądam. Staram się pozbierać żeby mimo wszystko podziałać w tym cyklu
No mnie ostatnio życie tak składa, że mąż marudzi, że z czego ma być to dziecko jak seksu nie ma, bo chodzę spać o 20:30 😅 ale nie mam motywacji, bo póki co testy owulacyjne blade :p
Ale współczuję strasznie, mi się w tamtym roku alergia zrobiła nie wiem na co, bo nigdy nie miałam, ale to jest jakiś horror.

Do góry