reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

To ja t
Ja jestem tak zniszczona tym tygodniem, że nie mam siły 😂 jeszcze dziś do roboty a mój mnie musiał wyciągać z wyra bo ledwo żyje 🙈 Tyle stresu , zawirowań że wyssało to całą moją energię 😔Ale teraz mam wolne mam nadzieje, że jeden dzień odpoczynku mi pomoże bo trzeba zacząć działać 😂🤭
To ja też miałam taki tydzień, że dajcie spokój 😮‍💨 i przez to też wyczekuje tej owulacji jak nie wiem co, muszę czymś zająć głowę bo zwariuje w tej pracy 🤨

reklama
No ja myślałam, że już wszystko przeżyłam w tej firmie jednak znowu mnie zdziwili oczywiście na minus 😜😝

Chyba coś jest na rzeczy, bo u mnie też tragiczny tydzień.. jeszcze na wychodne w piątek szef mnie tak zirytował, że najchętniej to bym rzuciła papierami 🙃

Dzisiaj cały dzień na odstresowanie a przy okazji tak jak Moonstone na pobudzenie komórki jajowej pracowałam na tarasie i sadziłam kwiatki i moja psina nie dała długo się nacieszyć i wszystko zjadła 😅😁
Na zdjęciach moje szkraby ❤️

Jutro mam wielki dzień 😝

Trzymamy kciuki!!

Załączniki

• cea25857-b8d2-4af5-ad1b-bc97f18e2a7b.jpg
    cea25857-b8d2-4af5-ad1b-bc97f18e2a7b.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 3da7088c-c407-4c91-bc46-112358dc58c2.jpg
    3da7088c-c407-4c91-bc46-112358dc58c2.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 57
Przykre 🥺

Dziwne, że przed zabiegiem i samym przyjęciem nie prosili o wykonanie badań krwi.
Dwa razy byłam w szpitalu co prawda na zabieg konizacji i zarówno w sierpniu jak i teraz w lutym musiałam przed przyjęciem zrobić badania krwi, mocz, EKG i RTG 🙄

Kiedy możesz umówić kolejny termin?
RTG jest ważne przez rok jeśli nie ma chorób płuc.
Wolne jutro, myślę, że możesz tak wstać i będzie ok 😝 Przebudzę się tylko na mierzenie temperatury 😁 W razie czego przytrzymam siki 🤣 No i testuję oczywiście prawilnym pinkiem patykiem 💪
Dawaj dawaj! Otwórz nowy miesiąc silnymi krechami, bądź krechami jakimikolwiek! Mimo że ja w tym mcu nie testuję, odczaruj wątek! 🤩

Ja dziś wyciągnęłam rower po 2 latach przerwy i po podjechaniu pod górkę myślałam że umrę. Kondycji i mięśni zero😜 trza się wziąć do roboty 🙈
Ja dziś tez wyciągnęłam starego na rower bo ostatnio jeździł w początku pandemii. Kondycja zerowa 🤣🤣 ale moja zeszłoroczna nie wiele lepsza 😅 jutro trip do Torunia 😁 odkrywamy związek na nowo 🤣🤣🤣

reklama
Do góry