Z
zaz208622
Gość
Mi jednak temperatura poszła dziś w dół, nie rozumiem nic. Jutro przy okazji badań dla ginki zbadam proga i zobaczymy co tam się dzieje ze mną. Czy była ta owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znacMi jednak temperatura poszła dziś w dół, nie rozumiem nic. Jutro przy okazji badań dla ginki zbadam proga i zobaczymy co tam się dzieje ze mną. Czy była ta owu
Chyba te testy to gunwochyba nie
mam aktualnie bardzo podobne zdanieChyba te testy to gunwo
Wiem co czujesz, ja miałam w tym cyklu owu w 22 dcJa dziś 17 DC i nadal brak owulacji, to czekanie jest najgorsze
W poprzednim cyklu też mi wychodziło 21dc ale nie kontrolowałam owulacji testami ( liczę 14 dni wstecz od miesiączki), teraz wprowadziłam testy owulacyjne, i codziennie sprawdzam. Ale pojawiają się najgorsze myśli, że mam bezowulacyjne cykle.Wiem co czujesz, ja miałam w tym cyklu owu w 22 dc