reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Czy któraś używa tych testów owulacyjnych? Nie wiem nawet jaka to firma, bo na opakowaniu nie mogłam znaleźć, kupowane na allegro 50 szt. w pakiecie. Miałam wcześniej z facelle i tam zawsze już na kilka dni przed owulacją jakiś cień było widać i progres przede wszystkim a tutaj 12dc i biało 🧐 Wiem, że to nic nie znaczy, ale zastanawiam się czy nie kupiłam jakiegoś shitu 😅

Załączniki

• b414526c-dbe3-46ac-827d-2825cd43fbfd.jpg
    b414526c-dbe3-46ac-827d-2825cd43fbfd.jpg
    102,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Ja jestem tuz po owulacji i mieliśmy starane. Jakos mi się wlaczyla metoda wizualizacji celu, czytalam o tym ostatnio.
A teraz hit - jak probowalam to zwizualizowac mialm tylko jedna scenę przed oczami- kojarzycie film I kto to mowi? Jak sobie plemnik płynie i nowi głosem Bruce Willisa? Tak, dokładnie taka mialam "wizualizacje" :D
Ja muszę zmienić wizualizacje, po miałam dwie kreski tylko co z tego :D

Czy któraś używa tych testów owulacyjnych? Nie wiem nawet jaka to firma, bo na opakowaniu nie mogłam znaleźć, kupowane na allegro 50 szt. w pakiecie. Miałam wcześniej z facelle i tam zawsze już na kilka dni przed owulacją jakiś cień było widać i progres przede wszystkim a tutaj 12dc i biało 🧐 Wiem, że to nic nie znaczy, ale zastanawiam się czy nie kupiłam jakiegoś shitu 😅
@Ladycarooo przepraszam, ze cię wywołuje ale czy ty tych nie miałaś przypadkiem?

Ja też używam tych z allegro co są po 50 sztuk, chyba ta sama firma i też większość mam bladych i dopiero peak jest mocny😊

Załączniki

• Screenshot_20220426_200425_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_20220426_200425_com.google.android.apps.photos.jpg
    426,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry