reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
A u mnie ból się pokrywa idealnie z owu i nie będę tego udowadniać żeby mieścić się w jakiś 99.9% przypadków 😂 zadałam pytanie o komórkę i jej żywot, a nie poddałam do dyskusji kto jak odczuwa owu i czy ból jest jest objawem czy nie 😅😂 btw dziękuję za odpowiedzi na pytanie 😘

A u mnie ból się pokrywa idealnie z owu i nie będę tego udowadniać żeby mieścić się w jakiś 99.9% przypadków 😂 zadałam pytanie o komórkę i jej żywot, a nie poddałam do dyskusji kto jak odczuwa owu i czy ból jest jest objawem czy nie 😅😂 btw dziękuję za odpowiedzi na pytanie 😘
no od 8 do to 14 żyje. Ale nie wie czy zna się na zegarku 😉

Po prostu ciekawy przypadek z twoja owu ;) wiec sie nie dziw ze wzbudził zainteresowanie

no od 8 do to 14 żyje. Ale nie wie czy zna się na zegarku 😉
masz ogromną wiedzę bez wątpienia, ale ta chęć udowadniania wszystkim tylko swoich racji i szydzenia z tego że są wyjątki od tego co przyjęłaś (bo ja to tak odbieram) jest przytłaczająca 🤦
Ps tak moja komórka napewno zna się na zegarku skoro potrafi mi pukać w jajnik dając znać że właśnie się uwolniła 😂 gorzej że znakami drogowymi bo do tej pory nie trafiła na plemnika 😂

reklama
masz ogromną wiedzę bez wątpienia, ale ta chęć udowadniania wszystkim tylko swoich racji i szydzenia z tego że są wyjątki od tego co przyjęłaś (bo ja to tak odbieram) jest przytłaczająca 🤦
Ps tak moja komórka napewno zna się na zegarku skoro potrafi mi pukać w jajnik dając znać że właśnie się uwolniła 😂 gorzej że znakami drogowymi bo do tej pory nie trafiła na plemnika 😂
no to jak taka punktualna dziewczyna z tej komórki to już wiesz co robić 😉
P. S. Pamiętaj, że jeszcze musisz mieć czas na kapacytacje tak z 4 godziny albo i 6 więc chyba ostatni pociąg do komórki jajowej odjeżdżał o tej 8 😝

Do góry