Moonstone
Moderator
Ale jak to tak? :OMnie bolało jak szlag we wtorek, a owu miałam w piątek bez żadnego bólu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak to tak? :OMnie bolało jak szlag we wtorek, a owu miałam w piątek bez żadnego bólu
Nie wiem ! Co najlepsze! Odkryłam ze przeważnie ból nie pokrywa mi się z owu. Mam albo przed owu albo po owuAle jak to tak? :O
jak 99,99% przypadkówNie wiem ! Co najlepsze! Odkryłam ze przeważnie ból nie pokrywa mi się z owu. Mam albo przed owu albo po owu
Nie wiem ! Co najlepsze! Odkryłam ze przeważnie ból nie pokrywa mi się z owu. Mam albo przed owu albo po owu
Wiem, robiłam mini ankietę na staraczkach ostatniojak 99,99% przypadków
no od 8 do to 14 żyje. Ale nie wie czy zna się na zegarkuA u mnie ból się pokrywa idealnie z owu i nie będę tego udowadniać żeby mieścić się w jakiś 99.9% przypadków zadałam pytanie o komórkę i jej żywot, a nie poddałam do dyskusji kto jak odczuwa owu i czy ból jest jest objawem czy nie btw dziękuję za odpowiedzi na pytanie
A u mnie ból się pokrywa idealnie z owu i nie będę tego udowadniać żeby mieścić się w jakiś 99.9% przypadków zadałam pytanie o komórkę i jej żywot, a nie poddałam do dyskusji kto jak odczuwa owu i czy ból jest jest objawem czy nie btw dziękuję za odpowiedzi na pytanie
masz ogromną wiedzę bez wątpienia, ale ta chęć udowadniania wszystkim tylko swoich racji i szydzenia z tego że są wyjątki od tego co przyjęłaś (bo ja to tak odbieram) jest przytłaczającano od 8 do to 14 żyje. Ale nie wie czy zna się na zegarku
no to jak taka punktualna dziewczyna z tej komórki to już wiesz co robićmasz ogromną wiedzę bez wątpienia, ale ta chęć udowadniania wszystkim tylko swoich racji i szydzenia z tego że są wyjątki od tego co przyjęłaś (bo ja to tak odbieram) jest przytłaczająca
Ps tak moja komórka napewno zna się na zegarku skoro potrafi mi pukać w jajnik dając znać że właśnie się uwolniła gorzej że znakami drogowymi bo do tej pory nie trafiła na plemnika