reklama
Natalia91
Fanka BB :)
źródła podają że nie, ale moja napewno wzięłaby to pod uwagęHmm a ciekawe jak na komórkę wpływa zmiana czasu, czy przestawia swój zegarek
olka11135
źródła podają że nie, ale moja napewno wzięłaby to pod uwagę
No nie wiem, dzieci jednak inaczej śpią często w tym okresie.
Ludzie też różnie reagują np. mój tata nie zmienia, serio on żyje cały rok według jednego czasu bo twierdzi, że to było złe dla jego organizmu.
Pomiary temperatury też się rozjeżdżają więc w sumie może i owulacja też się by mogła rozjechać
Natalia91
aaaa myślałam że to kolejne heheszki w związku z odczuwaniem owulacji wybaczNo nie wiem, dzieci jednak inaczej śpią często w tym okresie.
Ludzie też różnie reagują np. mój tata nie zmienia, serio on żyje cały rok według jednego czasu bo twierdzi, że to było złe dla jego organizmu.
Pomiary temperatury też się rozjeżdżają więc w sumie może i owulacja też się by mogła rozjechać
Tak, myślę, że zmiana jakaś występuje w cyklu bo tak jak piszesz my sami potrzebujemy trochę czasu żeby się dostosować np do krótszego spania, więc jest to bardzo prawdopodobne że ten cykl trochę się rozjeżdża.
pluto_nova
Moderator
nie, bo dziecko usłyszyCzy wolno mi przeklinać? XD
U mnie dziś 8dpo i też bieluśko ! Na jutro jeszcze mam test więc od rana działamU mnie 9 dpo i biel na pinku strumieniowym. Wczoraj zrobiłam test ultraczuly babyboom i po 3 minutach pokazała się druga kreseczka różowa. Zdążyłam się popłakać, pokazałam koleżance z pracy test, przytuliła mnie pogratulowała a kreska raptownie ,,wchłonęła się,, i została jedna kontrolna a tak się ucieszyłam... No nic .. czekam może jeszcze coś zaskoczy. Wrzucam mój wykres. Możecie coś podpowiedzieć jak to wygląda?
Kylyyy1408
Cześć laseczki nadrabiała dziś wszystkie wątki po ciężkim tygodniu pracy i ogromnie gratuluje pięknych kreseczek !
Ja byłam wczoraj u ginekologa na cytologi i jakie zaskoczenie mnie dopadło gdy dowiedziałam się, ze dzień wcześniej była owulacja (czyli w 19dc) a ja dałabym sobie rękę uciąć, ze była 4/5 dni wcześniej, bo tak mnie jajnik ciągnął, ze myślałam ze oszaleje ! A tu proszę owu 4 dni później bez absolutnie jakiegokolwiek objawu i bądź tu człowieku mądry Zastanawiałam się jakby się to z testami pokryło skoro owu potwierdzona ale, ze póki co starania są na wstrzymaniu to się nie dowiem bo nie testuje Udanego weekendu laseczki
Ja byłam wczoraj u ginekologa na cytologi i jakie zaskoczenie mnie dopadło gdy dowiedziałam się, ze dzień wcześniej była owulacja (czyli w 19dc) a ja dałabym sobie rękę uciąć, ze była 4/5 dni wcześniej, bo tak mnie jajnik ciągnął, ze myślałam ze oszaleje ! A tu proszę owu 4 dni później bez absolutnie jakiegokolwiek objawu i bądź tu człowieku mądry Zastanawiałam się jakby się to z testami pokryło skoro owu potwierdzona ale, ze póki co starania są na wstrzymaniu to się nie dowiem bo nie testuje Udanego weekendu laseczki
reklama
Mythopoeia
Ja tam cały miesiąc mam zestaw przeróżnych objawów nie wiadomo czego, podziwiam jak ktoś jest w stanie wyczuć owulację Generalnie ja nawet okresu często nie wyczuwam póki nie przyjdzieCześć laseczki nadrabiała dziś wszystkie wątki po ciężkim tygodniu pracy i ogromnie gratuluje pięknych kreseczek !