reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
U mnie dzisiaj 7dc i zaczynam trenowanko przed płodnymi 😈😈😈trzeba sobie umilić jakos ten czas😂

W tym cyklu żreM wiesiołka i liczę na CUD.
U mnie dzis taki piekny pik, dobrze ze piszesz o wiesiołku bo bym pewnie z rozpedu wzięła 😅🤦‍♀️
20220520_172503.jpg

Ja też czekam na okres wczoraj kręgosłup mega bolał - piersi myślałam że wybuchną mówię pewnie dostanę jutro , ale dziś czekam i czekam i nic i przestało mnie wszystko boleć. Ten cykl to jest tak dziwny że nie ogarniam.

Ja też czekam na okres wczoraj kręgosłup mega bolał - piersi myślałam że wybuchną mówię pewnie dostanę jutro , ale dziś czekam i czekam i nic i przestało mnie wszystko boleć. Ten cykl to jest tak dziwny że nie ogarniam.
Mnie tak wszystko bolało kazda kość zrobiłam test byłam w ciąży. A to właśnie był jedyny objaw, nie myslalammze mogę w niej być, robiłaś testy ?

U mnie można wpisać okres.. 🩸cieszę się, że jest normalny po ostatnim plamieniu zamiast okresu.
Mam nadzieje w tym cyklu.
Oczywiście sprawdziłam kiedy będę rodzic jeśli uda się w tym cyklu… data porodu pokryje się z data mojego poronienia. 🙈
Cykl pod tytułem „oszukać przeznaczenie” czas zacząć.
Dopinguje Was bardzo, ale zdecydowałam się zajść w ciąże w czerwcu 😂😂

U mnie można wpisać okres.. 🩸cieszę się, że jest normalny po ostatnim plamieniu zamiast okresu.
Mam nadzieje w tym cyklu.
Oczywiście sprawdziłam kiedy będę rodzic jeśli uda się w tym cyklu… data porodu pokryje się z data mojego poronienia. 🙈
Cykl pod tytułem „oszukać przeznaczenie” czas zacząć.
Dopinguje Was bardzo, ale zdecydowałam się zajść w ciąże w czerwcu 😂😂

Jeju ja też sobie sprawdzam daty ewentualnego rozwiązania :D

reklama
Zrobiłam test bardzo wcześnie, bo 7 dni po owulacji, test z porannego moczu, widzicie tu coś? Muszę dodać, że ta kreska (przynajmniej ja coś widzę) pojawiła się dopiero po godzinie, więc pewnie to kreska fabryczna... Co myślicie kochane?
IMG20220521120159.jpg

Do góry