Puchatymis
Fanka BB :)
Ja sobie wzięłam tak na luzie ten cykl na starania że w dni płodne było raz także złoty strzał. Albo wyszło albo nie - 20 dc aktualnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam laparo z histero, usuwanie polipów i endometriozyAle chodzi tylko o drożność? Czy jakieś poważniejsze zabiegi?
Mi na taki progesteron lekarz przepisał luteine. Ale mam w wywiadzie poronienia. Powtórz betę i progesteron i zgłoś się z tym do lekarza.Mam pytanie do Was -
czy progesteron 13,89 na/ml przy becie 23,35 jest ok?
ja też dziś 2 dcGirls, w 2dc pora pożegnać się z majowym wątkiem... W sobotę zaczynam zastrzyki, próbuję inseminacji póki mogę, na testowanie dołączę do jakiejś czerwcowej grupy. Trzymam kciuki za Was wszystkie!