reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Dzisiaj o 10:45 przegląd - zobaczymy czy jestem już po owulce 😉👑

Załączniki

• IMG_0396.jpg
    IMG_0396.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 75
reklama
A u mnie nadal nic. Na @ absolutnie żadnych objawów. Mam bardzo obfity ciągnący mleczny śluz. Aż tak obfitego przed @ nie miałam. Nie wiem. Może to zasługa Inozytolu. Poza tym mam wrażenie, że owulację miałam dopiero jakieś 7 dni temu. Test chyba jutro zrobię... Sama już nie wiem co myśleć. Dziś 31dc.

A u mnie nadal nic. Na @ absolutnie żadnych objawów. Mam bardzo obfity ciągnący mleczny śluz. Aż tak obfitego przed @ nie miałam. Nie wiem. Może to zasługa Inozytolu. Poza tym mam wrażenie, że owulację miałam dopiero jakieś 7 dni temu. Test chyba jutro zrobię... Sama już nie wiem co myśleć. Dziś 31dc.
W jakiej formie bierzesz inozytol i jaką dawkę ??

ja tez 31 dc. :-/ okresu brak. Jajniki bolą. Wczoraj popołudniu test negatywny.
Jak byłam tydzień temu u ginekologa to kazał się przygotować na mocny okres bo mówił ze endometrium grube… a okresu brak..
już zaczęłam czytać co to może znaczyć.
Ciagle mam wilgotno i myśle ze to już okres.. 🤷‍♀️.

reklama
Do góry