pluto_nova
Moderator
że czekasz na owuJa właśnie nie wiem jak interpretować ten wykres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
że czekasz na owuJa właśnie nie wiem jak interpretować ten wykres
Hehe oczywiście a teraz jak byście to zinterpretowały? Zrobiłam przed chwilą testy owulacyjne i teraz wyglądają tak. Zielony jest na pewno jaśniejszy niż wczoraj a niebieski dalej ciemny ale też raczej lekko jaśniejszy od wczorajszego. Czy mogę spodziewać się że wystąpiła np. wczoraj wieczorem lub dziś owulacja i testy robią się jaśniejsze?że czekasz na owu
jakby wystąpiła owulacja to powinien być skok temperatury, a tego u Ciebie na wykresie nie widać. A co do testów to ciężko porównywać wyschnięte. Ściągnij sobie aplikację Premom tam wrzuca się zdjęcia testów na świeżo i wg tego wyłapuje pikHehe oczywiście a teraz jak byście to zinterpretowały? Zrobiłam przed chwilą testy owulacyjne i teraz wyglądają tak. Zielony jest na pewno jaśniejszy niż wczoraj a niebieski dalej ciemny ale też raczej lekko jaśniejszy od wczorajszego. Czy mogę spodziewać się że wystąpiła np. wczoraj wieczorem lub dziś owulacja i testy robią się jaśniejsze?
Dziś lekko do góry o 0,2jakby wystąpiła owulacja to powinien być skok temperatury, a tego u Ciebie na wykresie nie widać. A co do testów to ciężko porównywać wyschnięte. Ściągnij sobie aplikację Premom tam wrzuca się zdjęcia testów na świeżo i wg tego wyłapuje pik
Oho coś tam widać Trzymam kciuki za betęCześć dziewczyny! Czytam wątki ale nie nadążam nadrabiać. Na samym początku deklarowałam się testować 21/22 maja. Oczywiście od owulacji (monitoring, pik) baczna obserwacja ciała i sinusoida bo raz mi się wydawało, że zaskoczyło a innym, że nie ma szans…
Pierwszy test 8 dni po i biel (tak wiem, za wcześnie ale jak to wyjaśnić mojej naiwnej głowie).
Dzisiaj 10 dpo. Załączam zdjęcia. Jaśniejsze zdjęcie w świetle dziennym. Test o czułości 10. Drugie zdjęcie w sztucznym oświetleniu łazienki. Po pracy idę do laboratorium.