reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Biel vizira, ale niczego innego się nie spodziewałam ( co prawda robiłam test o czułości 20 z popołudniowego moczu bo akurat pinka brak, ale myślę że wyszedł biały to już nie ma na co liczyć ) bo to albo 10-12 dpo
Eeee, no coś Ty, czułość 20, po południu 10 dni dpo?? Zapomnij o tym teście i zrób następny jutro lub później :-)

Eeee, no coś Ty, czułość 20, po południu 10 dni dpo?? Zapomnij o tym teście i zrób następny jutro lub później :-)
Ja zrobiłam wczoraj (8-9dpo) o czułości 25. 🙈🙉
Nawet gdyby coś było to nikłe szanse żeby test 25 to pokazał w 8-9dpo ale szkoda mi było o czułości 10 bo mam tylko jeden akurat na środę bo jestem zapisana na testowanie a chciałam wypić symbolicznie pół lampki wina 😅 test negatywny- wypiłam winko, nawet w przypadku ewentualnej ciąży to skoro beta była na tyle niska, że test tego nie wyłapał to nie powinno się nic stać.

Ja zrobiłam wczoraj (8-9dpo) o czułości 25. 🙈🙉
Nawet gdyby coś było to nikłe szanse żeby test 25 to pokazał w 8-9dpo ale szkoda mi było o czułości 10 bo mam tylko jeden akurat na środę bo jestem zapisana na testowanie a chciałam wypić symbolicznie pół lampki wina 😅 test negatywny- wypiłam winko, nawet w przypadku ewentualnej ciąży to skoro beta była na tyle niska, że test tego nie wyłapał to nie powinno się nic stać.
A nie no, do winka to można! :-D

U mnie piękne dwie kreski⏸️szkoda że to po zastrzyku na pęknięcie ale przynajmniej sobie na nie popatrzyłam bo ostatnie prawdziwe widziałam przez chwilkę w lutym..teraz cierpliwie czekamy na efekt staran🤞
Coś w tym jest... Ja lubię robić testy owulacyjne bo zawsze widzę choć cień drugiej kreski. A jak już mam peak to jaka jestem szczęśliwa że są dwie kreski🤦‍♀️ no jak idiotka. Lubie patrzeć na dwie kreski 😄

reklama
Do góry