pluto_nova
Moderator
potwierdzam , że sądzę to samo co TySądzę, że jesteś w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
potwierdzam , że sądzę to samo co TySądzę, że jesteś w ciąży
Wczesna ciążaDziewczyny, mam wyniki bety - 12,3 mlU/ml
Laboratorium diagnostyka - według opisu 1-10 tyd od 200 - 231 000, wskazanie do powtórzenia po 48 godzinach.
Co sądzicie ? 11dpo
Tylko mnie zastanawia ten zakres od 200 dopieroWczesna ciąża
Bym się nie przejmowała tym w ogole. W każdym innym masz od 5Tylko mnie zastanawia ten zakres od 200 dopiero
Nie, sprawdzałam betę profilaktycznie, bo od piątku miałam zacząć zabiegi rehabilitacyjne. Wcześniej test ciążowy z moczu wyszedł negatywnie. Kontaktowałam się już z ginekologiem, bo choruje przewlekle, poprosiłam o dalsze instrukcję. Czy betę powinnam powtórzyć w tym samym laboratorium czy obojętnie w jakim ?Bym się nie przejmowała tym w ogole. W każdym innym masz od 5
Badałas progesteron?
Nie, sprawdzałam betę profilaktycznie, bo od piątku miałam zacząć zabiegi rehabilitacyjne. Wcześniej test ciążowy z moczu wyszedł negatywnie. Kontaktowałam się już z ginekologiem, bo choruje przewlekle, poprosiłam o dalsze instrukcję. Czy betę powinnam powtórzyć w tym samym laboratorium czy obojętnie w jakim ?
Ale super! Powodzenia kochana!Dziewczyny, mam wyniki bety - 12,3 mlU/ml
Laboratorium diagnostyka - według opisu 1-10 tyd od 200 - 231 000, wskazanie do powtórzenia po 48 godzinach.
Co sądzicie ? 11dpo
Z Twoich wpisów wynika, że jesteś 11 dpo tak? A który to dc u Ciebie?Nie, sprawdzałam betę profilaktycznie, bo od piątku miałam zacząć zabiegi rehabilitacyjne. Wcześniej test ciążowy z moczu wyszedł negatywnie. Kontaktowałam się już z ginekologiem, bo choruje przewlekle, poprosiłam o dalsze instrukcję. Czy betę powinnam powtórzyć w tym samym laboratorium czy obojętnie w jakim ?
32 dcZ Twoich wpisów wynika, że jesteś 11 dpo tak? A który to dc u Ciebie?