reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Idź na betę, najlepiej w sobotę 😁 testy mogą jeszcze nie wyczuwac stężenia. 😉
Potestuje sobie jeszcze :) Aż tak nie wierzę, żeby się udało. O pierwszą ciążę starałam się rok. Parter miał słabe wyniki. A i ja wysoka prolaktynę po obciążeniu. Co prawda nakręciłam się bo byłam teraz na USG i pęcherzyk ładnie rósł. Poczekam, co ma być to będzie :)

reklama
Dziewczyny ! Ogromne gratulacje ;) jestem z Wami caly czas, tylko nowa praca dość wymagająca zabiera mi sporo czasu i nadrabiam w wolnych chwilach.
Aż wam zazdroszczę tych starań aktualnych ❤️ Ja póki co bez niczego ale tak rzadko, ze jakby cionsz z tego był to bym na pewno stwierdziła, ze mnie zarazilyscie 🤣🤣🤣 zdrówka dla Was, planuje wrócić do starań w lipcu, także również koleżanki szukam 😀

Dziewczyny mam na Was focha! Nagadałyscie mi o jakiś owadach i pająkach, śniła mi się dzisiaj taka olbrzymia tarantula 😱😵‍💫😥 bleee! I co? I JAJCO 😆 pink nie potwierdza żeby to coś zwiastowało🤣.
Tak kocham maj.. Jeszcze mam jedną szansę w tym miesiącu 😀🤗

reklama
Do góry