reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

kari ja tez czekam na wiosnee
Bełata co ty taka wesoła,,jakos tak mis ie czyta twoje posty...
kurde bo ja wem- grzybki w pizzy mialam....kto wie jakie.....:-D:-D:-D
eeee no zartuje, wiesz uporzadkowalam kilka spraw, na niektore patrze z dystansu a niektore olewam po calosci i jakos tak mi lzej na sercu- mam nadzieje, ze ten stan potrwa jak najdluzej....:-D:-D:-D

reklama
Witam niedzielnie -mężuś już godzinkę jak wyjechał a do stolicy jeszcze kawałek:tak:.
Zuza, mój od grudniowych śniegów siedział w domu a teraz podłapał remont mieszkania - ma nadzieję że w piątek zjedzie.
U nas powrót śnieżnej zimy:tak:.

po suwaczku widzę, że jesteś już na końcówce :) jak samopoczucie? :) Przed ciążą planowałam trójkę dzieciaczków, a jak się pojawił Sebi, to trochę mi się zmienił punkt widzenia :) trójka to już spora gromadka :-)

Witam w nowym tygodniu :) Zostaliśmy z młodym sami, M pojechał. Odwieźliśmy go, a jak wracaliśmy to młody mówił cały czas "TATA MA", że taty nie ma.
Zdrówka życzę, na zewnątrz minus trzy. Coś się na tą wiosnę nie zapowiada... ;-) Miłego dzionka kobietki

reklama
Do góry