reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

kari ja tez czekam na wiosnee
Bełata co ty taka wesoła,,jakos tak mis ie czyta twoje posty...
kurde bo ja wem- grzybki w pizzy mialam....kto wie jakie.....:-D:-D:-D
eeee no zartuje, wiesz uporzadkowalam kilka spraw, na niektore patrze z dystansu a niektore olewam po calosci i jakos tak mi lzej na sercu- mam nadzieje, ze ten stan potrwa jak najdluzej....:-D:-D:-D

reklama
Witam niedzielnie -mężuś już godzinkę jak wyjechał a do stolicy jeszcze kawałek:tak:.
Zuza, mój od grudniowych śniegów siedział w domu a teraz podłapał remont mieszkania - ma nadzieję że w piątek zjedzie.
U nas powrót śnieżnej zimy:tak:.

po suwaczku widzę, że jesteś już na końcówce :) jak samopoczucie? :) Przed ciążą planowałam trójkę dzieciaczków, a jak się pojawił Sebi, to trochę mi się zmienił punkt widzenia :) trójka to już spora gromadka :-)

Witam w nowym tygodniu :) Zostaliśmy z młodym sami, M pojechał. Odwieźliśmy go, a jak wracaliśmy to młody mówił cały czas "TATA MA", że taty nie ma.
Zdrówka życzę, na zewnątrz minus trzy. Coś się na tą wiosnę nie zapowiada... ;-) Miłego dzionka kobietki

reklama
Do góry