reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
i ja się melduję ;))

kari - ciesze się ze masz się lepiej - najważniejsze ze dzialasz! a jak adaś (dobrze pamiętam imię?)
marta - Ty już na finiszu -wow - kiedy ten czas zlecial...

pozdrawiam

i witam nowe mamuski

Ostatnia edycja:
czesc Beatka
no--- jakoś czasu malo... ciągle obiecuję sobie częsciej zagladac i jakoś nie wychodzi

męzu pojechal...tylko teraz gorzów tak blisko się zrobił ze nawet nie zdązę nacieszyć się slomiactwem bo już znowu jest:sorry2:...a straszy ze może będzie codzień przyjezdzac:-D---brońciepanieboze:-D
a jak tam Twoj...musze chyba wdepnąć ----->;-)

Ja tylko na chwilkę bo padam, Marzec 2011 mi się rozpakowuje :tak::szok: aż strach pomyśleć, że może mnie w każdej chwili złapać:dry:, a jak w nocy to już całkiem :-(- sama w domu z chłopakami, sąsiadka w razie czego będzie alarmowana bo nie mam na kogo z rodziny M liczyć:no::nerd:.

reklama
marta - jeszcze tydzien i jestes w terminie wiec wszystko zdarzyc się może--- a zaraz wiosna - będzie cieplutko to będziesz śmigać z wozeczkiem...

witam babeczki

Do góry