reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
a ja pomału robie wiosenne porządki ;-)
2 kartony ubran po starszym wyniosłam do piwnicy.....:szok::szok::szok:
została mi jeszcze szafa dwudrzwiowa u starszego- tam sa tez ubrania i zabawki....:szok: musze posegregowac, powynosic, powyrzucac a potem biore sie za szafe swoja i S...... chociaz S wszystko zabral i zostaly tylko pojedyncze sztuki...:-p
od soboty Klaudiusz ma swoj pokoj- trzeba bylo zrezygnowac z sypialni....:sorry2:
nooo ale dobrze ze sa 3 pokoje, kazdy z synow ma swoj.....:blink::tak::-D

ale dzis zimnooooo :sorry:
ja juz chce wiosnyyyyyy:tak::tak::tak::tak:

milego weczorku

Beatko to mialas roboty troche... a nie sprzedajesz na allegro ciuszkow? No chyba ze planujesz miec jeszcze wiecej dzieciaczkow;-)

Lelek po starszym znioslam ubrania- po mlodszym wszystko sprzedaje ;-)
nie chce wiecej dzieci....:no:
a po starszym mam fajne ubrania i szkoda sprzedawac za grosze....:sorry2:

Dzięki Wam :) jakoś będzie trzeba się odnaleźć w nowej sytuacji. Może macie jakieś sposoby żeby nie zwariować jak mężuś wyjedzie? Z kolei później, żeby nie oszaleć gdy wróci. Przypuszczam że problemy nie rozwiązywane na bieżąco kumulują się... Chyba, że to tylko ja sobie tak to wyobrażam... ?

to zalezy jak bedziesz do tego podchodzic... czy nastawiasz sie ze maz zapewni Wam lepsze zycie przez ta prace czy bedziesz wciaz myslec co on tam robi. Zupelnie niepotrzebnie

witaski słomianki

ale zimnica....wrrrrrrrrr...........:baffled:
u nas -8, siedze z mlodym w domu, bo on jak zasnie na dworzu to spi 3 godz a mi sie nie chce tak dlugo spacerowac....:-p:-p:-p
chce wiosnyyyyyy :tak::tak::tak:
słonko
ciepełko
ptaszki
zielona trawka
......:-D
ehhhhh marzenia

U nas -2, ale co za różnica, jak i tak nie ma się ochoty wychodzić z ciepłego domku :-)
Od początku zimy marzę o tym co Ty Beatko, nie ma to jak zapach wiosny. Dla mnie to jak zastrzyk energii :-)
Tak z ciekawości, mieszkacie w domku czy w bloku? My w domku, nic bardziej nie cieszy mnie, jak kwiatki pojawiające się na rabacie. Wszystko budzi się do życia, razem ze mną oczywiście ;-)

reklama
my mieszkamy w bloku
kiedys kreciło sie pelno blokersów ale chyba dorosli i prysneli na zachód albo na wschód i zajmuja sie przemytem....:-D:-D:-D
u nas jest spokojnie- osiedle wojskowe- tzn sa 2 osiedla emerytow wojskowych i pracujacych...;-) nie jest zle.
blisko morze, las- czyli natura
no a dla wybrednych sklepy i knajpy....:-D
jak kto woli.....:-D:-D:-D

Do góry