reklama
a ja pomału robie wiosenne porządki ;-)
2 kartony ubran po starszym wyniosłam do piwnicy.....
została mi jeszcze szafa dwudrzwiowa u starszego- tam sa tez ubrania i zabawki.... musze posegregowac, powynosic, powyrzucac a potem biore sie za szafe swoja i S...... chociaz S wszystko zabral i zostaly tylko pojedyncze sztuki...
od soboty Klaudiusz ma swoj pokoj- trzeba bylo zrezygnowac z sypialni....
nooo ale dobrze ze sa 3 pokoje, kazdy z synow ma swoj.....
ale dzis zimnooooo
ja juz chce wiosnyyyyyy
milego weczorku
2 kartony ubran po starszym wyniosłam do piwnicy.....
została mi jeszcze szafa dwudrzwiowa u starszego- tam sa tez ubrania i zabawki.... musze posegregowac, powynosic, powyrzucac a potem biore sie za szafe swoja i S...... chociaz S wszystko zabral i zostaly tylko pojedyncze sztuki...
od soboty Klaudiusz ma swoj pokoj- trzeba bylo zrezygnowac z sypialni....
nooo ale dobrze ze sa 3 pokoje, kazdy z synow ma swoj.....
ale dzis zimnooooo
ja juz chce wiosnyyyyyy
milego weczorku
Katherine zs
Fanka BB :)
Dzięki Wam jakoś będzie trzeba się odnaleźć w nowej sytuacji. Może macie jakieś sposoby żeby nie zwariować jak mężuś wyjedzie? Z kolei później, żeby nie oszaleć gdy wróci. Przypuszczam że problemy nie rozwiązywane na bieżąco kumulują się... Chyba, że to tylko ja sobie tak to wyobrażam... ?
witaski słomianki
ale zimnica....wrrrrrrrrr...........
u nas -8, siedze z mlodym w domu, bo on jak zasnie na dworzu to spi 3 godz a mi sie nie chce tak dlugo spacerowac....
chce wiosnyyyyyy
słonko
ciepełko
ptaszki
zielona trawka
......
ehhhhh marzenia
ale zimnica....wrrrrrrrrr...........
u nas -8, siedze z mlodym w domu, bo on jak zasnie na dworzu to spi 3 godz a mi sie nie chce tak dlugo spacerowac....
chce wiosnyyyyyy
słonko
ciepełko
ptaszki
zielona trawka
......
ehhhhh marzenia
Katherine zs
Fanka BB :)
U nas -2, ale co za różnica, jak i tak nie ma się ochoty wychodzić z ciepłego domku :-)
Od początku zimy marzę o tym co Ty Beatko, nie ma to jak zapach wiosny. Dla mnie to jak zastrzyk energii :-)
Tak z ciekawości, mieszkacie w domku czy w bloku? My w domku, nic bardziej nie cieszy mnie, jak kwiatki pojawiające się na rabacie. Wszystko budzi się do życia, razem ze mną oczywiście ;-)
Od początku zimy marzę o tym co Ty Beatko, nie ma to jak zapach wiosny. Dla mnie to jak zastrzyk energii :-)
Tak z ciekawości, mieszkacie w domku czy w bloku? My w domku, nic bardziej nie cieszy mnie, jak kwiatki pojawiające się na rabacie. Wszystko budzi się do życia, razem ze mną oczywiście ;-)
reklama
my mieszkamy w bloku
kiedys kreciło sie pelno blokersów ale chyba dorosli i prysneli na zachód albo na wschód i zajmuja sie przemytem....
u nas jest spokojnie- osiedle wojskowe- tzn sa 2 osiedla emerytow wojskowych i pracujacych...;-) nie jest zle.
blisko morze, las- czyli natura
no a dla wybrednych sklepy i knajpy....
jak kto woli.....
kiedys kreciło sie pelno blokersów ale chyba dorosli i prysneli na zachód albo na wschód i zajmuja sie przemytem....
u nas jest spokojnie- osiedle wojskowe- tzn sa 2 osiedla emerytow wojskowych i pracujacych...;-) nie jest zle.
blisko morze, las- czyli natura
no a dla wybrednych sklepy i knajpy....
jak kto woli.....