reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Nie chcialam ale maz sie spil po poludniu i powiedzial mi cos bardzo przykrego i tak wyszlo:-(

Fogia he he pamietam jak Miloszek mnie tak w konia robil:-D przez 8 miesiecy pchal sie na swiat a jak przyszlo co do czego to nie chcial wyjsc:-D

Dzis bylismy na szczepionce, oj nieladnie go ukula:wściekła/y:
Poza tym bardzo zle ma wyniki kalu, dzis robilismy badania na tarczyce, icg i cos tam jeszcze i zobaczymy co alej, Nadal nie tyje a wrecz schudl, tylko uroslw koncu(od czerwca) 3 cm.

reklama
Hej!!
Ja rowniez dolaczam sie do Waszego Watku. Jestem Mloda 24 letnia mama naszego synka :p
Maz od kwietnia 2010 jest w UK ! Byl teraz na swieta a 6 wrocil za granice. Zobaczymy sie najprawdopodobniej na Walentynki na 2 dni a potem znow ucieka...
Poczatki byly ciezkie ,nawet bardzo -ale teraz sie przyzwyczailam ...
Mezus wyjechal zeby zylo nam sie znacznie lepiej i to na swoim bo poki co mieszkam u tesciowej :/
Mamy Plany o wspolnym zyciu albo tu albo w UK ,chociaz ja bardziej jestem za praca w UK i powrotem do Polski zeby sie budowac badz kupic Mieszkanko.
Obecnie jestem w trakcie poszukiwania pracy jako NIANIA, Nasz synek jeszcze nie chodzi do przedszkola wiec tylko taka praca wchodzi w gre ...

Jesli ktoras z Was jest w moim wieku badz podobnym to zapraszam do pogadania na gg -wysle na Priva :)

Pozdrawiam Słomki :)

Hej babeczki! Co tu taka cisza? Wieczory nudne, dlugie i samotne a Wy nic nie piszecie;-)

Miloszek znow na diecie bezglutenowej, za miesiac kolejne badania...
Teraz ma chore migdaly, leca mu gile i zabek wychodzi wiec jest nieznosny:-(

hej dziewczynki

Dziś miałam wizytę u ginia, jutro idę do szpitala. Mam poleżeć parę dni pod ktg, chcą mnie poobserwować bo cukrzyca, bo ciśnienie za wysokie, bo puchnę itd. :sorry: W przyszłym tygodniu zapadnie decyzja co z moją ciążą i porodem. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że za tydzień będzie już po wszystkim i Antoś będzie po drugiej stronie mojego brzucha.

trzymajcie kciuki!!!!

reklama
Do góry