reklama
Ja rowniez trzymam Kciuki
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Wiecie co Dziewczyny ja też się czuje jak taka słomiana wdowa mój Mąż niby jest w Polsce ale co z tego skoro 7 dni w tygodniu pracuje od 7 do 22?
wiktoria12
Mama i żona :)
Lelek popieram mi też o seks nie chodzi ale Martusia ma go w nocy w domu :-) a my nawet tego nie mamy :-(
Tygrysek1985
No tak w nocy jak się akurat obudzę heh Ale najczęściej jest tak, że zasnę razem z Córkę i najczęściej jedynym śladem tego, że mam Męża jest pranie zostawione w koszu na brudną bieliznę heh
wiktoria12
Martusia dobrze mówisz :-) a napisz coś więcej o sobie widze ze mamy dzieci w tym samym wieku
Tygrysek1985
Cześć, a więc tak 26 lat, skończone studia pedagogiczne, niestety bez pracy, woj. pomorskie, po ślubie 5 rok, jesteśmy kochającym się małżeństwem choć żyjącym bardzo skromnie, nie wiem, co jeszcze mogłabym napisać, ciężko tak mówić o sobie
wiktoria12
No to witaj u nas :-) ja tak samo jak ty 5 lat po ślubie tylko prawie 3 lata mozna odliczyc bo sama z 2 dzieci co prawda męża widuje na skype codziennie a tak cielesnie widujemy sie różnie co 3 miesiące czasem dłużej :-(
reklama
Tygrysek1985
dla mnie najgorsze jest chyba to, ze to ja 24 godziny na dobę muszę się małą zajmować sama, kocham to robić, ale tak bardzo potrzebuje dnia tylko dla siebie... no, ale cóż musimy być silne, inne mają gorzej, i tak się zawsze pocieszam...