F
reklama
C
ciasteczko
Gość
witam
uu dawno nie zagladalam tu, ogolnie czasu brak,
wszystkigo naj w Nowym Roku
uu dawno nie zagladalam tu, ogolnie czasu brak,
wszystkigo naj w Nowym Roku
mysz1978
Fanka BB :)
u mnie nocka sylwestrowa ok- bylam sama z dwoma chłopcami ;-)
no popatrz - to tak jak ja
Wszystkeigo dobrego w 2011 :-)
ja tez lezalam pod koldra w noc sylwestrowa, poklocona z mezem:-(
a tak poza tym to ok
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
kłóciłas sie w Sylwka??????
F
fogia
Gość
hej dziewczyny
jeszcze się turlam chociaż robi się już coraz bardziej nerwowo. Miałam już dwie takie akcje ze skurczami, że walizka stała przy drzwiach ale przeszło. Ten mój Antosiek to się chyba ze mną bawi w kotka i myszkę.
Mój M. na razie wrócił do pracy w naszym mieście więc już teraz ze mnie żadna słomianka bo widujemy się codziennie. Planuje wrócić na trasy międzynarodowe wiosną. Zobaczymy jak to wszystko jeszcze będzie. Jak na razie to ja myślę tylko o porodzie i stresa mam chyba większego niż za pierwszym razem.
jeszcze się turlam chociaż robi się już coraz bardziej nerwowo. Miałam już dwie takie akcje ze skurczami, że walizka stała przy drzwiach ale przeszło. Ten mój Antosiek to się chyba ze mną bawi w kotka i myszkę.
Mój M. na razie wrócił do pracy w naszym mieście więc już teraz ze mnie żadna słomianka bo widujemy się codziennie. Planuje wrócić na trasy międzynarodowe wiosną. Zobaczymy jak to wszystko jeszcze będzie. Jak na razie to ja myślę tylko o porodzie i stresa mam chyba większego niż za pierwszym razem.
reklama
hej dziewczyny
to juz prawie na finiszu jestes ;-)