reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Dziewczynki moje kochane życzę Wam
W Nowym Roku wszystko co rozsypane niech się Wam ułoży, co zakręcone niech się wyprostuje. To co trudne niech znajdzie rozwiązanie, a to co przykre niech istnieć przestanie.

reklama
hej dziewczyny

jeszcze się turlam chociaż robi się już coraz bardziej nerwowo. Miałam już dwie takie akcje ze skurczami, że walizka stała przy drzwiach ale przeszło. :sorry2: Ten mój Antosiek to się chyba ze mną bawi w kotka i myszkę.

Mój M. na razie wrócił do pracy w naszym mieście więc już teraz ze mnie żadna słomianka bo widujemy się codziennie. Planuje wrócić na trasy międzynarodowe wiosną. Zobaczymy jak to wszystko jeszcze będzie. Jak na razie to ja myślę tylko o porodzie i stresa mam chyba większego niż za pierwszym razem. :szok:

reklama
hej dziewczyny

jeszcze się turlam chociaż robi się już coraz bardziej nerwowo. Miałam już dwie takie akcje ze skurczami, że walizka stała przy drzwiach ale przeszło. :sorry2: Ten mój Antosiek to się chyba ze mną bawi w kotka i myszkę.

Mój M. na razie wrócił do pracy w naszym mieście więc już teraz ze mnie żadna słomianka bo widujemy się codziennie. Planuje wrócić na trasy międzynarodowe wiosną. Zobaczymy jak to wszystko jeszcze będzie. Jak na razie to ja myślę tylko o porodzie i stresa mam chyba większego niż za pierwszym razem. :szok:

to juz prawie na finiszu jestes ;-)

Do góry