reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Witam sie z Wami kochane..dolaczam do Was...widze ze sa kobiety ktore maja gorzej niz ja..moj E jezdzi tirem po Europie ale w takiej firmie ze co week stara sie byc w domku..kilka lat tak juz wiec sie przyzwyczailam ale teraz kiedy spodziewamy sie dzidzi jest nam bardzo ciezko:(
fakt faktem dobrze zarabia i mozemy sobie na wiele pozwolic..jest tez z czego odlozyc ale mimo to ciezko tak samej:(

reklama
Witam :)
Dopiero zobaczyłam ten temat o słomianych wdowach. Jestem właśnie taką słomianą wdową i to praktycznie od początku małżeństwa-czyli już ponad 13lat.Były przerwy,ale ogolnie to mąż pracuje w Europie,obecnie dość blisko bo północno zachodnie Niemcy.Mając tak liczną rodzinkę trzeba było wybrać coś za coś-czyli lepszy standard życia kosztem rozłąki.Dwa tyg temu urodził nam się synek jako 4te dziecko w naszej rodzinie :) Mąż od początku lutego jest na szczęście z nami non stop i będzie aż do świąt wielkanocnych-więc mamy teraz siebie najdłużej od chyba 8miu lat,ostatni raz tak dlugo był ,gdy 8lat temu urodziła się nasza córeczka.Tak to nie ma go ok.2 czasem 3 miesiące i wraca na 2 lub 3 tyg.
Pozdrawiam wszystkie słomiane wdowy :)

Zastanawiam się, jak można sobie poradzić z czwórką dzieci samej? Nie dałabym rady, podziwiam. Mam jedno, a czasami mi ciężko (np gdy trzeba wnosić wózek na 4 pietro albo małego razem z zakupami).

Anne ja tez mama wielodzietna ;-) na razie 3 a myslimy o czwartym
Anna im wiecej dzieci tym lepsza organizacja
Beatko to moze jakis film nagrajcie z tego wywolywania porodu :-D Mysz ja jednak obstawiam przyszly tydzien...powiedzmy wtorek ;-)
Sewa ale napedzilas tu dziewczyn i ruch sie zrobil, ja tez mialam zaprosic ale mnie uprzedzilas :-)

Pozdrawiam!

Hejki nocne!

Witam nowe słomianeczki :tak:

zuzkus ja nikogo nie napędzałam tylko grzecznie zaprosiłam do nas ;-):tak::-D bo co tak będziemy sie błakać po kilku takich samych wątkach :sorry2:

mysz cały czas trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie :tak:

A ten filmik z wywoływania porodu to ja też bym chętnie obejrzała :-p;-):tak::-D

Spokojnej nocki życzę i zmykam bo ciężki dzionek za mną :-(

Rozumiem doskonale, ja "chciałam" urodzić jak najpóźniej, żeby mój zdążył wrócić:) Niestety, chociaż urodziłam 10 dni po terminie, nie zdążył. Przedłużyli mu kontrakt o miesiąc... Aż mi się przypomniało uczucie oczekiwania na naroziny maluszka... Pozdrawiam

hej

ale tu ruch

tyyyy hana sie nie nasmiewaj- nakrecimy filmik dla poczatkujacych ;-)

Mysz jade do ciebie, jade skarbie- masz wyprane przescieradła/ ja mam nóz- haha pamietasz przeminelo z wiatrem????? noz sie kladzie pod lozko bo przecina bol hihi.

sorki za literówki- wlasnie karmie ssaka

witam nowe slomianki

reklama
czesc dziewczyny moge do was dolaczyc?
widze zejest tu pare kobitek ktorych maz plywa tak jak i moj fajnie wiedziec :-)
a watek znalazlam przypadek z czego sie ciesze bo fajny jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry