reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witam wieczorkiem

Mój S pisał mi, że też nie może się doczekać spotkania ze mną.....;-);-);-) Ewcia im tylko jedno w głowie....hahaha.... nam zresztą też....;-);-);-)

Spokojnego wieczorku....;-);-);-)

Witam o poranku! Mój mąż w nocy wyjechał do pracy po 6 extra tygodniach z nami. Będzie w piątek wieczorem. Wiem, że inne mają gorzej bo widzą męża raz na 3-6 miesięcy, ale to i tak marna pociecha. Obowiązki dnia codziennego i wszystkie inne sprawy są na mojej głowie...no i to wielkie puste łóżko.
Idę powieśić pranie, bo inaczej się rozkleję:-(

reklama
Cześć laseczki

zuzkus
dziś poniedziałek jeszcze troszkę i będzie piątek- czas szybko leci......;-)

Ewcia a ty wpadnij czasami tu na wątek.....;-)

U nas już pare razy padało- a raz nawet była burza, teraz świeci słonko ale już idą czarne chmury. Jeszcze wieje straszny wiatr, ale na szczęście ciepły.....;-) Oskar w ogródku bawi się z kumplami w wojnę....;-) jak zawsze zresztą.....;-)

Słomianki miłego dnia.....;-)

Do góry