Katherine zs
Fanka BB :)
co jak co ale z tą figurą nie ma się czego wstydzić ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co jak co ale z tą figurą nie ma się czego wstydzić ;-)
Tak z ciekawości, co porabiacie całymi dniami Pracujecie czy siedzicie w domku z pociechami??
Tak z ciekawości, co porabiacie całymi dniami Pracujecie czy siedzicie w domku z pociechami??
jak mam czas to decu ;-)
zazdroszczę przyjemne z pożytecznym. Też chciałabym sobie wypełnić czymś czas, a przy okazji dorobić choć troszkę. Całe życie szukam pomysłu na siebie, może w końcu coś mnie natchnie i się uda... ;-)Katherine, ja w domku ale czasu nie mam, piekę, gotuję na zamówienie i sama się dziwię że jeszcze daję radę;-).
życzę Ci ukojenia duszy, wiem dokładnie co to depresja. Tata na to chorował, było ciężko, ale pod kontrolą lekarza wszystko wróciło do normy. Tak że, jest światełko w tunelu. Ważne, że masz obok siebie małą istotkę, która Cię kocha bezwarunkowo i potrzebuje No i wszystkie babeczki na tym forum, które zawsze tu są. Aha, życzę dobrej zabawy :-)hej hej a ja nadal na lekach aleeee, niestety... nie dzialaja. W poniedzialek kolejna wizyta u lekarza i zmiana lekow ;/. Tak niestety trezba szukac na oko bo cholera to wie na ktory pójdę.
W sobote zostawiam malego z mama i ide na imprezke kuzynka za barem pracuje wiec mam powod do ruszenia doopy z domu i zlagodzenia tej deprechy. No, zobaczymy