reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

oj kari super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!

ona a dlugo jestes slomianka????????????

mojego juz ni ma poltora tyg- przyjedzie moze w styczniu albo lutym- nie wiem dokladnie......:-D:-D:-D ja tam czuje sie oki.....:-p ale ja to jestem szczególny przypadek .....:-D:-D:-D

reklama
Beata szczegolny przypadek, jedyny chyba osobnik w swym rodzaju :-p Tak pozatym... ja tez juz sie calkiem czuje ok, chyba wchodze w etap przyzwyczajenia ;-)
Dzieki Beatko :-D az sie czuje dumna, to takie mile uczucie :-) Caly czas mialam wrazenie ze robie dla Adasia Za malo a teraz taki szok, z dnia na dzien zaczal gaworzyc (dzis mamy da da da :-D ) i dostal jakiegos kopniaka :) Jestem przeszczesliwa!

Ona, optymizm to rzecz nabyta... ja 3miesiące temu plakalam srednio co 5min. Bo jak moj J byl we wloszech to wracal co miesiac na tydzien a kiedy pojechal do UK to musialam sie nastawic na dluzsza rozlake. Nie widzielismy sie juz 3 i pol mies, wstepnie mamy sie zobaczyc na swieta. ja znow mam male dziecko i martwi mnie ze J nie ma z nim jako takiej silniejszej wiezi emocjonalnej bo wyjechal kiedy Adas mial nie caly miesiac. Ale chyba trzeba to przetrwac. Beata Ci zaraz napisze dlaczego fajnie byc slomianeczka ;-)

Kochane!! Chyba bede robila prawko!
No to super ja tez mam zamiar prawko robic moze sie na egzaminie spodkamy:-):-)
Właśnie moje drogie!!!! :-D podobno z Adasiem moim lepiej juz ciutke! dzis rehbilitantka powiedziala ze juz tragedii nie ma.. Oj oj ja ze szczesci to nie wiem, caly dom bym wyszorowala (kiedy jestem szczesliwa to piore, sprzatam i robie wszystko to czego w dolku nie potrafie)

No to super wiesci Adas to dzielny zuch oby tak dalej :tak::tak:

No i witam ja kiedys pisałam tu ale jakos później nie zaglądałam ja dalej słomianka jestem ale moze juz do konca roku tak zostanie a później sie zobaczy bo praca sie konczy za granicą bo juz zrobione wszystko ale m mówi ze jak sie trafi praca za granicą to pojedzie znowu.Jak to on mówi ze jak chcemy własny domek z ogródkiem to trzeba pocierpiec...Pozdrawiam was kochane duzo siły życze:tak::tak:

wiktoria ja musze sie sprezyc... bede pytala o tryb ekspresowy w gora miesiac bo mam tyle na glowie ze nie dam rady tego rozlozyc na 2-3mies. Moja znajoma zrobila teraz prawko w 2tyg! Ma dziecko z wodoglowiem, na zajecia nie chodzila, w domu sie uczyla przepisow. potem tylko zdala test i w 2tyg wyjezdzila wszystkie godziny! Zdala za pierwszym razem!! Wiec ide sie dopytam, moze by mi sie udalo to zalatwic. Mam tyyyle wizyt w krk z malym ze jazda autobusem za kazdym razem to nieporozumienie.

Faceci to jednak sie do nas nie umywaja. Moj j nie potrafi rownoczesnie ogladac tv i ze mna rozmawiac co dopiero myslec o tylu rzeczach na raz! I czyja plec silniejsza :-) ?

Wiktoria odpisuje juz tu zeby tamtego watku nie zasmiecac nie na temat. Maz pracuje w Luton w Anglii. U nas wygląda na to ze bedzie to sprawa dluzsza ... niestety. My nie odkladamy na dom, zwyczajnie duzo pieniedzy idzie na leczenie Adasia :-( i zycie, do tego mamy jeszcze troche dlugu... i tak jakos bezsensownie to sie toczy dalej. Skad jestes? Widze ze z malopolski a jakos dokladniej? Widze ze tez mialas przejscia z dzieckiem, ze wczesniaczek... Moj z 37tc ale z niedotlenieniem poporodowym (bezdechy). W tej chwili rehabilitacja zaawansowana, ostatnio z postepami. Podejrzenie mamy w strone MPD ale juz nie takie duze jak poczatkowo.

Slomianeczki u nas kryzys malzenski z lekka zazegnany :-) Wczoraj szczera rozmowa przez tel i jako tako jest ciuuutke lepiej. Matko, musimy się trzymac ;-)

hej hej

wiktoria12 pamietam Cię ;-)

kari moj tez w UK- w Millton Keynes- ja w czerwcu pojade do niego na stałe z dziecmi- i juz wtedy nie bede słomianka..... ;-)
trzeba bedzie zmienic watek hihi ;-)

moj dzis pojechal do centrujm handlowego popatrzec, oblukac cio i jak ;-)
wczoraj sprzedałam samochod- bo w uk kupimy inny ;-)

wiktoria ja musze sie sprezyc... bede pytala o tryb ekspresowy w gora miesiac bo mam tyle na glowie ze nie dam rady tego rozlozyc na 2-3mies. Moja znajoma zrobila teraz prawko w 2tyg! Ma dziecko z wodoglowiem, na zajecia nie chodzila, w domu sie uczyla przepisow. potem tylko zdala test i w 2tyg wyjezdzila wszystkie godziny! Zdala za pierwszym razem!! Wiec ide sie dopytam, moze by mi sie udalo to zalatwic. Mam tyyyle wizyt w krk z malym ze jazda autobusem za kazdym razem to nieporozumienie.

Faceci to jednak sie do nas nie umywaja. Moj j nie potrafi rownoczesnie ogladac tv i ze mna rozmawiac co dopiero myslec o tylu rzeczach na raz! I czyja plec silniejsza :-) ?
Nie wiedziałm ze jest taki kurs ekspresowy ja bede robic jak m bedzie w domu wiedz moze sie jeszcze w tym roku zapisze na prawko ja ci powiem ze ja juz sie ucze rozwiązuje testy na necie zawsze to cos no i m nauczyl mnie troche jezdzic autem ale to nie takie proste najwiekszy problem miałam z ruszaniem a teraz przepaluje auta w domu no bo tylko z tesciową mieszkam bo tesc z meżem.

Beata no to fajnie ze bedziecie z m razem

A moja córcia bawi sie w kopciuszka i teraz naczynia zmywa :-)

reklama
czesc babeczki

kari - ciesze się ze są postępy z adasiem! brawo!---wszystko zaczyna sie ukladać i o to chodzi! zobacz jaka jestes dzielna:tak:

beatka - a jak się czujesz z myslą ze zamieszkasz w UK?---w sumie fajnie bo jezyk to podstawa a będąc tam dzieciaki świetnie się go nauczą:tak:

witaj wiktoria, ona

millej niedzieli i do jutra slomiaczki

Do góry